Home > Products > Preform mould > Hot runner preform Injection mould 48 CAVITY
Hot runner preform Injection mould 48 CAVITY
- Ningbo port
- T/T Credit Card
You May Like
-
Used drink bottle preform mould with hot runner without tail
-
Huangyan supplier Used bottle preform mould 48 cavity
-
Needle Valve of No-Cutting PET Preform Molds 48 cavity
-
jar pet preform mold 8 cavity
-
Injection Hot Runner PET Preform Mold for Mineral Water Bottle multi-cavity
-
Cheap price good quality hot selling PET preform mould
Product Details
Place of Origin | Zhejiang, China | Brand Name | XUEJUNMOULD | |
Model Number | XJMJ1598 | Shaping Mode | Plastic Injection Mould | |
Product Material | Steel | Product | Household Appliance |
Product Description
1.Mould Structure:
a). Two-step double taper locating technology; |
b).Self-locking system for each single cavity; |
c). of-center adjustment system for perform thickness error<0.05mm; |
d). International Screw thread standard to adopt for no cutting gate; |
e).Cooling system : independent cooling system for each single core ,cavity and valve gate. |
2.Material of Steel
a).Cavity and core: stainless steel 2316 with fine polishing, high hardness to get mold's high precision and good quality. |
b).Mechanical treatment cavity and core to prolong service life, |
c). Nitriding treatment with neck screw, with fitly operation to guarantee mould life over 2 million shots. |
3. Injection Gate system
a). Pin-valve gate, pneumatic-driving the nozzle pin simultaneous high speed open and close action. |
b) Able to control the injection hole open and close actions on each cavity |
c) reliable seal function, smooth moving, low thermal expansion rate ,long using life and also saves electric energy. |
4.Hot Runner
a).ideal and prompt heating effect for preform production , |
b) cavity with lower injection pressure to reduce wear and tear of mould parts. |
c). double heating system separate temperature control mode |
d) the heat bar are used to heat the mould mainfold plate, |
e). small heaters supply the heating temperature for cavity nozzle continuously. |
Packaging Details: | 1. Outside package: Standard wooden cases; |
Delivery Detail: | 30-45days |
Taizhou huangyan Xuejun mould factory is a professional manufacturer of PET moulds,we have been devoting ourselves to the reaearch and production of bottle,perform,cap mould for many years.with strenuous improvement and innovations,It has become a famous enterprise in same line.We regularly produce PET perform moulds blowing moulds and cap moulds for a variety of products from beverages,to medical devices,cosmetics,automotive parts,household items etc.
lProject manager inspects mould 2D drawing and sign for approval of all dimensions and tooling workmanship, quality department check the drawing and confirm with stamp.
lProduct design in 3D program, If necessary Hengxin offers service for innovative product design with support of moulds flow program, product laboratory test and patent service.
lSteel material tooling and heat treatment according to the listed step on the 2D artwork detail drawing, quality department follow with inspection report.
lFinished mould components, core and cavity, slide parts dimension control, tolence inspection and material HRC hardness checking by quality department according to 2D detail drawing.
lMould assembling and quality inspection according to 2D mould assembling detail drawing.
lMould test and product dimension controlling according to 2D product drawing. Quality department make out the mould test report, product quality report, mould quality improvement report or mould quality certification.
What XUEJUN can provide:
We not only supply high quality moulds, but also provide strong R&D support. We can
n Assist your company in finalizing bottle design
n Conduct project reviews
nFeasibility studies
n Work with you to come up with best machinery solution for you operation
After-Sale Service
a) Engineer and one interpreter can be sent to customer’s factory for first running.
b) one-year after-sale technique support.
1.Q:Are you a factory or trading company?
A: We are a factory.
2.Q:Where is your factory located? How can I visit there?
A: Our factory is located in Taizhou City, China.You can fly to Ningbo airport directly.All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!
3.Q:How can I get some samples?
A: We are honored to offer you samples.
4.Q:How does your factory do regarding quality control?
A:"Quality is priority. we always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end.
Please contact us
Contact Us
- Taizhou Huangyan Xuejun Mould Factory
- Contact namesophie Ye Chat Now
- Phone86-576-84115538
- AddressNO.10Meihuajin Road,Huangyan District,Taizhou City,Zhejiang Province, Taizhou, Zhejiang
Product Categories
Blow mould | New Products | Preform bottle | Preform mould |
New Products
-
4 cavity plastic bottle preform Injection mould
-
Chinese PET bottle preform pet bottle mold manufacturer 4 cavity
-
mould, preform mould, PET preform mould
-
Jar preform mould 8 cavity or multi-cavity
-
4 cavity 3 gallon preform mould
-
24 cavity HuangYan factory PET preform mould
-
Chinese PET bottle preform mould manufacturer
-
Factory price best quality 100% steel PET/PP variety bottle preform mold
-
3 gallon blowing PET preform mould manufacturer
-
Plastic injection PET bottle preform mold
-
Plastic Injection Pet Preform Mold
-
12 cavities water bottle preform mould with self-lock structure valve gate
-
3 three gallon preform mould with 4 cavities
-
5 gallon 4 cavity preform mould
-
16 cavity self lock and valve gate PET preform mould
-
PET blow forming mould/mold
-
Bottle blow mould/mold
-
Taizhou blow mould
-
Factory direct sales quality assurance Bottle blow moulding
-
carton drink bottle PET preform mould in XUEJUN mold
-
carton drink bottle PET preform mould making in HUANGYAN XUEJUN
-
cosmetics bottle PET preform mould in XUEJUN mold
-
medecal bottle PET blow mould in XUEJUN mold
-
carton drink bottle PETblow mould in XUEJUN mold
Popular Searches
- plastic mould
- pc abs
- pp pvc hdpe abs
- 3d design
- document
- agricultural plastic product
- plastic injection
- injection moulding
- injection mold
- plastic injection part
- appliance part
- injection mould
- extrusion die
- computer plastic mould
- home automation
- plastic injection mould
- mould design
- rubber mold
- molded product
- plastic injection molding product
- injection moulding product
- moulded product
- injection mould bumper
- injection molding
- household products part
- cycle component
- mould maker
- rubber flap
- bumper mold
- auto mudguard
Recommended Products
- good quality eps foam package mould eps foam box mould machine
- high quality eps foam package mould eps foam box mould machine
- good quality epp foam roller mould epp foam mould roller machine tool
- good quality epp foam box mould epp foam mould machine tool
- high quality epp foam moulding box epp mould machine tool
- China Injection tooling maker for plastic mould manufacture factory
- high quality Bainuo EPP foaming mould EPP foam machines for package box automotive parts
- high quality Bainuo EPP foaming mould EPP foam machines for package box autopart
- high quality Bainuo EPS foaming mould EPS foam machines for package box
- Electronic Case Mold
- Electrical Appliances Plastic Cover Mold
- 2K Injection Molding Tooling
Find Similar Products By Category
- Manufacturing & Processing Machinery > Mould > Plastic Mould
- Please Enter your Email Address
- Please enter the content for your inquiry.
We will find the most reliable suppliers for you according to your description.
Send Now-
sophie Ye
Hi there! Welcome to my shop. Let me know if you have any questions.
Your message has exceeded the limit.

- Contact supplier for lowest price
- Customized Request
- Request Sample
- Request Free Catalogs
Your message has exceeded the limit.
-
Purchase Quantity
-
*Sourcing Details
Your inquiry content must be between 10 to 5000 characters.
-
*Email
Please enter Your valid email address.
-
Mobile