Home > Products > New Products > Approved API & ISO Stainless Steel Forged Threaded Pipe Fitting
Approved API & ISO Stainless Steel Forged Threaded Pipe Fitting
- tianjin/hebei
- T/T L/C D/P D/A Credit Card
You May Like
Product Details
Material | Stainless Steel | Technics | Forged | |
Type | Flange | Place of Origin | Hebei, China | |
Model Number | 1/2"~48" | Brand Name | HH | |
Connection | Welding | Shape | Equal | |
Head Code | Other, round |
Product Description
Specifications
Stainless Steel Forged Threaded Pipe Fitting1.WT:SCH10~SCH160/STD/SGP/XS/XXS
2.STANDARD: ASME/DIN/JIS/GB/
Type | Stainless Steel Forged Threaded Pipe Fitting |
Size | 1/2"- 72"(DN15-DN2000) |
Wall thickness | Sch 10- Sch xxs |
Applicable standard | ASME , ASTM, MSS ,JIS , DIN , EN,GOST |
Material | ASTM A403 WP304, A403 WP304L, A403 WP316, A403 WP316L, A403 WP321 |
Connection | welding |
Applications range | such as oil, chemical industry, water conservancy, electric power, boiler, machinery, metallurgy, sanitary construction etc. |
Quality | ISO9001 : ISO2000-Quality-Systerm has been passed . |
Packaging | Wooden cases ,wooden pallet plastic bag or as per customers requirement |
Delivery time | According to customers requirement |
All goods should be packed in sea worthy export plywood cases & pallets, streched wrapped with nylon.
Hebei Haihao Group is a powerful company in China,having been in this line for more than 30 years. And Haihao Group has good reputation in domestic and foreign markets.
Our factory show:
Producing equipment show:
Our company has advanced equipment as below.The machines meet high pressure,medium pressure and low pressure pipe fittings. No matter how big or thick your products is,we can do it according to the standard or your drawings.
Our cetificates show:
Our company has got ABS,ISO,HSL,BV CERTIFICATES.
1.Payment Term: 30% down payment by TT and 70% before shippment.
2.We accept SGS inspection before shippment.
3.Free samples can be sent.
Quality makes markets and honesty serves clients!
Customer satisfaction is our ultimate goal !
Welcome you to pay a visit to our company for cooperation and mutual development!
Question 1: How many staff working on your plant?
Answer: 660 workers and staff members with a strong technical force, including 26 engineers, 48 assistant engineers and 68 technicians.
Question 2: What kind of certificate do you have?
Answer: ISO,API,ABS CERTIFICATES.
Question 3: What market experiences do you have?
Answer: We have experiences of working in Russia,USA ,Germany Korea,Vietnam, India ,Indonesia, Malaysia, Philippines,Iran, Kazakhstan, Romania, Costa Rica, Georgia, Kuwait,Turkmenistan, Ukraine and Jordan etc. market.
Question 4: What kind of largest diameter seamless and welded pipe fittings available to producing in your workshops ?
Answer: ELBOW( largest diameter seamless 30",welded 96" )
TEE( largest diameter seamless 24",welded 96" )
REDUCER( largest diameter seamless 24",welded 96" )
Question 5: Do you have the laboratory in your factory?
Answer: Yes, we have.
Question 6: Can you supply FASTENERS?
Answer: Yes, we can supply Bolt, U-bolt and screw nut.
Question 7: What test do you usually do?
Answer: After production, we will make NDT inspection. About elbows, usually we use ultrasonic test by a certain percentage. If client needs special requirement,we will make as per their requirement.
Question 8: The period of production a volume about 300 tn of products;
Answer: About 300 tons products, it costs 20-30 days,and 40 days including painting,marking and packing.
Question 9: The whole production capacity of your own production facilities;
Answer: About DN15-DN6000 flange,18000 tons per year;DN15-DN1200 elbow, reducer and tee,15000 tons per year.
Contact Us
- Hebei Haihao Group Steel Pipe Engineering Co., Ltd.
- Contact nameEric Xue Chat Now
- Phone0086-22-58388792
- Addressmengcun county, Cangzhou, Hebei
Product Categories
3PE pipe | Elbow | Flange | New Products |
Other fittings | Pipe cap | Reducer | Steel pipes |
Tee | Thermal insulation pipe | Wear-resistant Pipe |
New Products
-
China Supplier BS DIN/ANSI Malleable Iron Galvanized Pipe Fitting
-
China Supplier Manufacturing BS/DIN/ANSI Stainless Steel Pipe Fitting
-
China Supplier Manufacturing Stainless Steel Pipe Fitting
-
China Supplier BS/DIN/ANSI Malleable Iron Galvanized Pipe Fitting
-
Insulating Joint
-
PolyurethaneThermal Foam Insulation Steel Pipe
-
Factory Supply API 5L B,X42,X52,X60,X65,X70 Steel Pipe, Tube,carbon Steel Pipline
-
3PE Anti-corrosion Pipe
-
Carbon Steel Pipe 3PE Anti-corrosion Pipe
-
ASTM A234 WPB 24" SCH100 90 Degree Elbow
-
3inch Sch160 Ansi/asme B16.9 Astm A234 Wpb 90 Degree Pipe Elbows Supplier's Choice
-
Bend
-
Elbow 90 Elbow 45 Elbow 180
-
SW 1" 3000# ASME B16.11 A105 45 Degree Forged Pipe Socket Elbow
-
HOT SALE 3D/5D Asme B16.49 Long Radius Carbon Steel Pipe Bends Fittings
-
EN10253 1.4301/304 168 3x2.0 MM70850 90 Degree Elbow
-
ASTM B16.9 A234 WPB Carbon Steel Weld Elbow ,socket Elbow,pipe Fitting
-
EN10253-1 S235 Carbon Steel Pipe Fittings Elbow Supplier's Choice
-
Ansi/asme B16.9 Sch40 Stainless Steel Butt Weld 90 Degree Elbow Quality Choice Supplier's Choice
-
Haihao 1/2" 3000# ASTM A105 ASME B16.11 Thread 90 Degree Elbows
-
SW 3000# ASME B16.11 A105 90 Degree Pipe Socket Weld Elbow
-
Stainless Steel 1.4301 EN 10253-4 2008-A 152.4*4.5MM 90 Degree Pipe Elbow Quality Choice
-
China Supplier ASTM A234 WPB Carbon Steel Fitting 90 Degree Elbow With ISO Certificate
-
SW 3000# ANSI A105 45 Degree Pipe Socket Weld Elbow
Popular Searches
- pipe fitting
- compressed air pipe
- socket fusion
- socket fusion welding
- copper fitting
- red copper pipe
- brass fitting
- fire hose coupling
- sanitary fitting
- plumbing
- expansion joint flange epdm
- ferrule
- pex al pex pipe
- expansion joint
- fire coupling
- gas fireplace part
- stove accessory
- hdpe fitting
- hourglass aluminum ferrule
- copper pipe fitting
- cast pipe
- cast iron tube
- astm a888
- ductile iron fitting
- en877
- cast iron fitting
- union
- ductile cast iron pipe
- elbow
- tee
Recommended Products
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 92° Tee
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 90° Elbow With Top Outlet
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 90° Elbow With Side Outlet
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 45° Y-branch
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage Reducing Sleeve (big-small Head)
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 90° Reducing Tee
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 90° Tee
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 90° Single-threaded Tee
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 45° Elbow
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 90° Elbow
- Welded Seamless Carbon Steel Bend 1 Times 2 Times 3 Times 4 Times Special-shaped Processing
- Anchor Daily Standard UPVC Inner Tooth Joint
Find Similar Products By Category
- Construction & Decoration > Pipe Fittings > Tee
- Please Enter your Email Address
- Please enter the content for your inquiry.
We will find the most reliable suppliers for you according to your description.
Send Now-
Eric Xue
Hi there! Welcome to my shop. Let me know if you have any questions.
Your message has exceeded the limit.

- Contact supplier for lowest price
- Customized Request
- Request Sample
- Request Free Catalogs
Your message has exceeded the limit.
-
Purchase Quantity
-
*Sourcing Details
Your inquiry content must be between 10 to 5000 characters.
-
*Email
Please enter Your valid email address.
-
Mobile