ASTM A234 WPB 24" SCH100 90 Degree Elbow
- Tianjin Xingang Port
- T/T L/C D/P D/A Credit Card PayPal
You May Like
-
3inch Sch160 Ansi/asme B16.9 Astm A234 Wpb 90 Degree Pipe Elbows Supplier's Choice
-
Bend
-
Elbow 90 Elbow 45 Elbow 180
-
SW 1" 3000# ASME B16.11 A105 45 Degree Forged Pipe Socket Elbow
-
HOT SALE 3D/5D Asme B16.49 Long Radius Carbon Steel Pipe Bends Fittings
-
EN10253 1.4301/304 168 3x2.0 MM70850 90 Degree Elbow
Product Details
Material | Carbon Steel | Technics | Casting | |
Type | Elbow | Place of Origin | Hebei, China | |
Model Number | HH-12-16 | Brand Name | HH | |
Connection | Welding | Shape | Equal | |
Head Code | Other, Round |
Product Description
HAIHAO PRODUCT | |||
FLANGE | PIPE FITTINGS | STEEL PIPE | OTHER FITTINGS |
ASTM A234 WPB 24" SCH100 90 Degree Elbow
ASTM A234 WPB 24" SCH100 90 Degree Elbow:
1.Material:carbon steel ,stainless steel ,alloy steel
2.Technics: hot forming,pushing,welded,forged
3.Type:30,45,60,90,180 Degree
4.Cert:SGS,ISO,CCS,API
5. Standard : ANSI, ASTM,DIN, JIS, BS, ISO, GB,GOST
6.Application:Petroleum/Power/Chemical/Construction/Gas/Metallurgy/Shipbuilding etc
BS EN10204 3.1 MTC, ABS, PED 97-23-EC, CE, ISO, API approved.
Question 1: How many staff working on your plant?
Answer: 660 workers and staff members with a strong technical force, including 26 engineers, 48 assistant engineers and 68 technicians.
Question 2: What kind of certificate do you have?
Answer: ISO,API,ABS CERTIFICATES.
Question 3: What market experiences do you have?
Answer: We have experiences of working in Russia,USA ,Germany Korea,Vietnam, India ,Indonesia, Malaysia, Philippines,Iran, Kazakhstan, Romania, Costa Rica, Georgia, Kuwait,Turkmenistan, Ukraine and Jordan etc. market.
Question 4: What kind of largest diameter seamless and welded pipe fittings available to producing in your workshops ?
Answer: ELBOW( largest diameter seamless 30",welded 96" )
TEE( largest diameter seamless 24",welded 96" )
REDUCER( largest diameter seamless 24",welded 96" )
Question 5: Do you have the laboratory in your factory?
Answer: Yes, we have.
Question 6: Can you supply FASTENERS?
Answer: Yes, we can supply Bolt, U-bolt and screw nut.
Question 7: What test do you usually do?
Answer: After production, we will make NDT inspection. About elbows, usually we use ultrasonic test by a certain percentage. If client needs special requirement,we will make as per their requirement.
Question 8: The period of production a volume about 300 tn of products;
Answer: About 300 tons products, it costs 20-30 days,and 40 days including painting,marking and packing.
Question 9: The whole production capacity of your own production facilities;
Answer: About DN15-DN6000 flange,18000 tons per year;DN15-DN1200 elbow, reducer and tee,15000 tons per year.
Contact Us
- Hebei Haihao Group Steel Pipe Engineering Co., Ltd.
- Contact nameEric Xue Chat Now
- Phone0086-22-58388792
- Addressmengcun county, Cangzhou, Hebei
Product Categories
3PE pipe | Elbow | Flange | New Products |
Other fittings | Pipe cap | Reducer | Steel pipes |
Tee | Thermal insulation pipe | Wear-resistant Pipe |
New Products
-
ASTM B16.9 A234 WPB Carbon Steel Weld Elbow ,socket Elbow,pipe Fitting
-
EN10253-1 S235 Carbon Steel Pipe Fittings Elbow Supplier's Choice
-
Ansi/asme B16.9 Sch40 Stainless Steel Butt Weld 90 Degree Elbow Quality Choice Supplier's Choice
-
Haihao 1/2" 3000# ASTM A105 ASME B16.11 Thread 90 Degree Elbows
-
SW 3000# ASME B16.11 A105 90 Degree Pipe Socket Weld Elbow
-
Stainless Steel 1.4301 EN 10253-4 2008-A 152.4*4.5MM 90 Degree Pipe Elbow Quality Choice
-
China Supplier ASTM A234 WPB Carbon Steel Fitting 90 Degree Elbow With ISO Certificate
-
SW 3000# ANSI A105 45 Degree Pipe Socket Weld Elbow
-
STD A234WPB Carbon Steel LR/SR 180DEG ELBOW
-
90degree Stainless Steel Elbow
-
S40/S80 A234 WPB 45DEG LR/SR Pipe Elbow
-
ASTM A105 Elbow(1/2"-72")
-
High-quality JIS Elbow(1/2"-72")
-
Carbon Steel Butt Welding Pipe Elbow
-
Manufacture Best Price Carbon Steel Seamless Pipe Elbows
-
Butt Weld Sch40 Carbon Steel 90 Degree Lr/sr Pipe Elbow
-
Carbon Steel Elbow 90 Degrees Long Radius SCH40,seamless Elbow
-
Haihao 1/2 Inch 3000LBS ASTM A105 Threaded Pipe 90 Degree Elbows
-
Haihao ASTM A105 1/2 Inch 3000LBS Stainless Steel Socket Weld 90 Degree Pipe Elbows
-
Haihao ASTM A105 Stainless Steel 90 Degree Pipe Elbow
-
Carbon Steel Elbow 90 Degrees Long Radius,seamless Elbow
-
HH 4 Inch S160 A234 WPB Carbon Steel 90 Degree Pipe Elbow
-
HH DIN 2605/EN 1.4404 90 Degree Elbow
-
304 Carbon/stainless Steel Lr/sr Butt Weld 180 Degree Elbow
Popular Searches
- pipe fitting
- compressed air pipe
- socket fusion
- socket fusion welding
- copper fitting
- red copper pipe
- brass fitting
- fire hose coupling
- sanitary fitting
- plumbing
- expansion joint flange epdm
- ferrule
- pex al pex pipe
- expansion joint
- fire coupling
- gas fireplace part
- stove accessory
- hdpe fitting
- hourglass aluminum ferrule
- copper pipe fitting
- cast pipe
- cast iron tube
- astm a888
- ductile iron fitting
- en877
- cast iron fitting
- union
- ductile cast iron pipe
- elbow
- tee
Recommended Products
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 92° Tee
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 90° Elbow With Top Outlet
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 90° Elbow With Side Outlet
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 45° Y-branch
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage Reducing Sleeve (big-small Head)
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 90° Reducing Tee
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 90° Tee
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 90° Single-threaded Tee
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 45° Elbow
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Industrial Drainage 90° Elbow
- Welded Seamless Carbon Steel Bend 1 Times 2 Times 3 Times 4 Times Special-shaped Processing
- Anchor Daily Standard UPVC Inner Tooth Joint
Find Similar Products By Category
- Construction & Decoration > Pipe Fittings > Tee
- Please Enter your Email Address
- Please enter the content for your inquiry.
We will find the most reliable suppliers for you according to your description.
Send Now-
Eric Xue
Hi there! Welcome to my shop. Let me know if you have any questions.
Your message has exceeded the limit.

- Contact supplier for lowest price
- Customized Request
- Request Sample
- Request Free Catalogs
Your message has exceeded the limit.
-
Purchase Quantity
-
*Sourcing Details
Your inquiry content must be between 10 to 5000 characters.
-
*Email
Please enter Your valid email address.
-
Mobile