Home > Products > Diesel heater/diesel heat gun > Thermostat Controlled Diesel Heater
Thermostat Controlled Diesel Heater
- shanghai or qingdao
- T/T
- 25 days
You May Like
Product Details
| Brand Name | Ristarch or OEM | Place of Origin | China | |
| Model Number | XDFT-20/30/50/60 | Type | Air Heater | |
| Certification | CE,GS,ISO9001 | After-sales Service Provided | No overseas service provided | |
| Warranty | one year | Weight | 17.8kg~28.2kg | |
| Dimension(L*W*H) | 1175*480*535mm | Condition | New | |
| Voltage | 220V/50Hz | Power(W) | 20kw~60kw | |
| Power Source | Diesel |
Product Description
Diesel forced air heater
1. Function on diesel oil or kerosene
2. Streamlined and tough design,movable trolley
3. With flame sensor
4. Stainless steel combustion chamber with fan cooling
5. Durable external powder coating
6. Fixed Oil display,If no oil , heater will cut off the power
7. Low pressure atomization,combustion completely
8. Cut-off protection,re-plugged in will not work automatically
9. Fully automatic operation controlled by PCB with room temperature stat
10.Waterproof grade IPX4
11.Low temperature starting at -40℃
12.Widely used range,such as poultry farm,greenhouse,barn,warehouses,industrial mining, factories ,etc.
| Diesel forced air heater specifications |
| Model No. | XDFT-20 | XDFT-30 | XDFT-50 | XDFT-60 |
| Power | 20kw | 30kw | 50kw | 60kw |
| Voltage | 220~240V | 220~240V | 220~240V | 220~240V |
| Frequency | 50Hz | 50Hz | 50Hz | 50Hz |
| Heat output | 69000Btu/H | 105000Btu/H | 170600Btu/H | 238840Btu/H |
| Motor power | 230W | 230W | 340W | 340W |
| Air flow(M3/H) | 595 | 735 | 1100 | 1300 |
| Heating area(M2) | 100~200 | 200~300 | 300~400 | 500~600 |
| Fuel consumption | 1.7kgs/H | 2.5kgs/H | 3.8kg/H | 4.7kgs/H |
| Tank capacity | 19L | 38L | 56L | 56L |
| Pack size(MM) | 940*415*450 | 1035*450*455 | 1175*480*535 | 1175*480*5 |
| Gross weight(kgs) | 17.8 | 22.9 | 28.2 | 28.2 |
| 1.Question: Are you a manufacturer or a trading company? | ||||||||
| Answer: We are an experienced manufacturer over 13years,we specialize in heating&cooling equipment production | ||||||||
| 2.Question: Which kind of production term do you accept? | ||||||||
| Answer: We have our own brand Ristarch,but we also accept OEM or ODM production,it depends. | ||||||||
| 3.Question: Do you accept sample order before placing bulk order? | ||||||||
| Answer: Yes,of course,sample order is acceptable | ||||||||
| 4.Question: What is your MOQ? | ||||||||
| Answer: MOQ is veried according to different product style,you can contact us for MOQ details | ||||||||
| 5.Question: Do you have any internal inspections before product shipment? | ||||||||
| Answer: Yes,every product must be inspected before package | ||||||||
| 6.Question: What's your delivery time? | ||||||||
| Answer: Our production leadtime is usually 15~20days.It will take 3~5days for packing and delivery.Total 20~25days. | ||||||||
| 7.Question:Do you have any certifications for your products? | ||||||||
| Answer: Yes,we have obtained necessary certificates for our differenct kinds of products. | ||||||||
| 8.Question: What's your payment terms? | ||||||||
| Answer: Standard payment terms:30%deposit in advance,70%balance before shipment. | ||||||||
| More payment terms could be provided:T/T,Paypal,D/P,Western Union |
Our factory
Application places
Our certificates
Our Products
Shippment
Contact us:
Contact Us
- Qingdao Ristar Cooling And Heating Equipment Co., Ltd
Product Categories
| Diesel heater/diesel heat gun |
New Products
-
Diesel Forced Air Heater From Qingdao Ristarch
-
Poultry Farming Rapid Heating Equipment--diesel Heater
-
Diesel Heat Gun for Workshop Heating
-
Hot Sale Climate Heating Equipment--diesel Heater
-
Diesel Heater for Greenhouse Air Heating
-
Best Hot Air Generator---diesel Heat Gun
-
Russian Hot Sale Air Heating Product Diesel Heat Gun
-
Diesel Heat Gun Suitable for Large Space Heating
-
Low Price Diesel Heat Gun
-
High Quality Better Price Diesel Heater
-
Diesel Oil Heat Blower With CE
-
High Quality Hot Air Generator---Diesel Heater With CE
Popular Searches
- auto accessory
- water heater
- fan heater
- heating heater
- air heater
- oil heater
- thermal oil heater
- heating system
- heating equipment
- air parking heater
- auto heater
- car heater
- webasto
- boat heater
- parking heater
- diesel air heater
- engine preheater
- preheater
- liquid heater
- car parking heater
- thermo top
- webasto heater
- diesel fuel heater
- power tool
- electric tool
- plastic extruder
- welding machine
- electric blower
- glue gun
- plastic welder
Recommended Products
- 1000L IBC Water Tank Industrial Heating Blankets Heated Jackets
- Thanh Gia Nhi?t Cacbon Silic,Thanh Cac Bon Silic
- Ph?n t? Gia Nhi?t MoSi2 ,Thanh Silicon-molypden, b? Ph?n Làm Nóng ?i?n Molypden Disilicide
- Elementos de Aquecimento de Carbeto de Silício(sic),calefator de SiC, Elemento de Aquecimento de SiC
- Elemento de Aquecimento MoSi2, Elemento de Aquecimento do Disilicídio do Molibdênio
- Los Elementos de Calentamiento de Carburo de Silicio (sic)
- Elementos de Calentamiento MoSi2
- élément Chauffant SIC,élément Chauffant en Carbure de Silicium
- Siliziumkarbid-Heizelemente(sic),Heizst?be Aus Silizium-Karbid
- 1800 Heizst?be Aus Molybd?n-Disilizid
- 650 Degree Fast Heating Drying Heat Shrinkable Film Industrial Hot Air Heater
- Corkscrew SIC Heater
Find Similar Products By Category
- Consumer Electronics > Warmer Appliance > Heater Fan
Product Tags:
- Please Enter your Email Address
- Please enter the content for your inquiry.
We will find the most reliable suppliers for you according to your description.
Send Now-
sales
Hi there! Welcome to my shop. Let me know if you have any questions.
Your message has exceeded the limit.
- Contact supplier for lowest price
- Customized Request
- Request Sample
- Request Free Catalogs
Your message has exceeded the limit.
-
Purchase Quantity
-
*Sourcing Details
Your inquiry content must be between 10 to 5000 characters.
-
*Email
Please enter Your valid email address.
-
Mobile






Thermostat Controlled Diesel Heat Gun



















