Home > Products > Outdoor & Camping > LED solar camping lantern
LED solar camping lantern
- Ningbo
- T/T D/P D/A Credit Card
You May Like
Product Details
Place of Origin | Zhejiang, China | Brand Name | oem | |
Model Number | GL-SC801B | Emitting Color | White | |
Light Source | LED | Certification | CE | |
Color Temperature(CCT) | Cool White | IP Rating | IP67 | |
Lamp Body Material | ABS | Base Type | PAR36 | |
Body Color | Black | Lamp Power(W) | 5 | |
Warranty(Year) | 1 | Working Lifetime(Hour) | 10000 | |
Working Temperature(℃) | 30, 60 |
white box or color box packing
Product Description
Specifications
LED solar camping lanternMaterial:Plastic and iron
LED Lamp:36LED
Working time:48 hour
Battery type:3xD
LED solar camping lantern
We are the professional flashlight manufacture who are committed to enhancing customer satisfaction through continuous improvement in the quality of our products and services.
We will strive to achieve the highest quality and mutual benefit, with on time delivery.
Welcome to visit our website for all the items you need.
Your Western Union Payment, Paypal Payment and TT payment are welcome
Trade terms
(1)payment:T/T,30%deposit,the balance against copy of B/L,
(2)MOQ:5000pcs
(3)production lead time:about 20m days after receiving deposit,
(4)sample lead time:2-3 days,
600peoples working together with over 15 years’ experience.
200 million dollars per year cover over 120 countries.
8000 square meters showroom
100000pcs item exhibition
14000 square meters warehouse
3000 good cooperation manfactures
Our Promise:
Offer the lowest price to our customers
Ensure the excellent quality of the goods
Deliver the goods with speed and safety
Realize win-win cooperation
Q&A
question:1 .Can you do design for us? |
answer: We have a professional designer team to help our customer do design work. |
question:2.If we have our own supplier which don't have export service, can you do agent for us? |
answer: We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to contact us. |
question:3.What the regular MOQ for your product? |
answer: Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more than 1000pcs. |
question:4.What's your payment term? |
answer: We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us. |
question:5.How does your quality control? |
answer: We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we can do inspection service for you. |
question:6. If we don’t have any shipping forwarder in China, could you do this for us? |
answer: We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best shipping price, and have excellent service. |
question:7. How can we get the market information about the popular product? |
answer: You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week. |
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do? |
answer: We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the mold cost to you. |
question:9.I never come to China before, can you be my guide in China? |
answer: We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you. Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant. |
question:10. I can’s speak Chinese or English, can you find one translator for me? |
answer: You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work. |
Company Profile

Global Union is located in Ningbo, Zhejiang Province, China, where benefit from very convenient transportation. With long history from 1997, we are one of the biggest exporter in Ningbo,China. Our products include LED products,General Merchandise, Dollar Store items and so on. They are widely used in daily life. We strictly execute IOS 9001-2000 production standard to meet the customer's requirement to the quality. Most of our products certified by CE, ROHS, EN-71. Our engineers could customize personalized design and packing to ensure our customers acquire the competitive products We could also offer you with OEM service to fit your distribution. We have an international reputation for quality and innovation. We have highly experienced and a wealth of background and practical knowledge in developing and selling products from year of 1997. Our success is based upon the ability to develop and maintain personal contact with our customers. We offer them a rapid response to all enquires, and provide a quality of service unsurpassed throughout the industry. Welcome to visit our company. We will provide you quite satisfactory service and products. Hope we could establish a trusty and mutual benefit business relationship with you.
Contact Us
- Ningbo Global Union Imp. And Exp. Co., Ltd.
- Contact nameDaniel Wu Chat Now
- Phone86-574-27833888
- Address19th Floor , 1st Building, Number 399 JuXian Road, Ningbo ,China, Ningbo, Zhejiang
Product Categories
Cosmetic & Beauty | DIY Tools | Household | New Products |
Outdoor & Camping |
New Products
-
Cheap Wholesale Customize Women Summer Beach Flip Flops
-
1pc Round Shape Makeup Sponge
-
15pc Makeup Sponge Facial Sponge
-
2pc Makeup Sponge Blender Sponge
-
3pc Makeup Sponge Cosmetic Sponge
-
6pc Makeup Sponge Powder Puff
-
8pc Makeup Sponge Cosmetic Sponge
-
16pc Makeup Sponge Sponge Blender
-
2pc Makeup Puff Makeup Sponge
-
1pc Makeup Puff with Box
-
2pc Makeup Puff Makeup Sponge
-
5pc Makeup Sponge
Popular Searches
- rechargeable emergency light
- camp light
- hanging lantern
- portable lighting
- portable lamp
- portable lantern
- camp lighting
- decoration lantern
- camping light
- rechargeable electric fan light
- led keychain light
- led lantern
- rechargeable light
- led camp lighting
- led camp light
- rechargeable led desk lamp
- rechargeable led lamp
- led rechargeable light
- rechargeable lantern
- emergency lantern
- camp lamp
- solar rechargeable lantern
- led lantern light
- chinese lantern
- camp lantern
- led camp lantern
- solar camp lantern
- outdoor lantern
- camping light lantern
- outdoor camp lantern
Find Similar Products By Category
- Lights & Lighting > Camping Light > Solar Camping Light
- Please Enter your Email Address
- Please enter the content for your inquiry.
We will find the most reliable suppliers for you according to your description.
Send Now-
Daniel Wu
Hi there! Welcome to my shop. Let me know if you have any questions.
Your message has exceeded the limit.

- Contact supplier for lowest price
- Customized Request
- Request Sample
- Request Free Catalogs
Your message has exceeded the limit.
-
Purchase Quantity
-
*Sourcing Details
Your inquiry content must be between 10 to 5000 characters.
-
*Email
Please enter Your valid email address.
-
Mobile