outdoor pvc camping shower
- NINGBO
- T/T L/C D/P D/A Credit Card PayPal
You May Like
Product Details
Place of Origin | Zhejiang, China | Brand Name | camping shower | |
Model Number | camping shower | Type | Shower |
color box camping shower
Product Description
Specifications
outdoor pvc camping shower1.high quality
2.SGS approve
3.quick delievery
outdoor pvc camping shower
SPECIFICATIONS
Capacity: | 20L,40L |
Material: | PVC |
Packing: | 62*32*53CM/40pcs 63*32*32CM/24pcs |
GW/NW: | 17.5/16KG;12/10.5KGS |
Our advantage of the Camping bag:
1. The Camping bag is very convenient to hold water for outdoor. It is folding and portable.
2. Good products: our Camping bags are light, portable and practical.
3. Competitive price: we will give you competitive price. If you find our quotation for the Camping bag with the same quality are higher than any others we are glad you tell us and re-quote you.
4. Responsible service: we are pleasure to accept your proposal about our products and even compensation because of the quality of our products during valid time.
5. Positive co-operation: your inquiry will be given timely response. We are glad to give you positive co-operation including samples, test and so on.
Our advantage:
600 people work together with over 15 years’ experience.
200 million dollars per year cover over 120 countries.
8000 square meters showroom
100000pcs item exhibition
14000 square meters warehouse
3000 good cooperation manfactures
Our Promise:
Offer the lowest price to our customers
Ensure the excellent quality of the goods
Deliver the goods with speed and safety
Realize win-win cooperation
Q&A
question:1 .Can you do design for us? |
answer: We have a professional designer team to help our customer do design work. |
question:2.If we have our own supplier which don't have export service, can you do agent for us? |
answer: We have agent service for our customer, especially in Yiwu agent, if you need any help, pleasure feel free to contact us. |
question:3.What the regular MOQ for your product? |
answer: Different product will have different MOQ, but for regular product, we can do it base on the quantity more than 1000pcs. |
question:4.What's your payment term? |
answer: We are regular doing 30% deposit and 70% balance payment by TT. Base on our cooperation, we also can do other payment way. If you have any specially request, you can talk with us. |
question:5.How does your quality control? |
answer: We have a professional QC team, we will control the goods quality during all the mass production, and we can do inspection service for you. |
question:6. If we don’t have any shipping forwarder in China, could you do this for us? |
answer: We have very good relationship forwarder company, we can suggest them to you, and you will get the best shipping price, and have excellent service. |
question:7. How can we get the market information about the popular product? |
answer: You can tell us which kind product you are interested in, we will update the hot selling item to you every week. |
question:8. If we want to develop some new item, but maybe we just have some idea, how can you do? |
answer: We can make new mold base on your idea, generally, if your quantity is more enough, we can refund the mold cost to you. |
question:9.I never come to China before, can you be my guide in China? |
answer: We can arrange our driver to pick you up from airport to our company, and to book the hotel for you. Of course, if you want to visit the market or factory, we can arrange our colleague to be your assistant. |
question:10. I can’s speak Chinese or English, can you find one translator for me? |
answer: You can tell us which language you speak, we will find the translator for you, and will be together work. |
Company Profile

Global Union is located in Ningbo, Zhejiang Province, China, where benefit from very convenient transportation. With long history from 1997, we are one of the biggest exporter in Ningbo,China. Our products include LED products,General Merchandise, Dollar Store items and so on. They are widely used in daily life. We strictly execute IOS 9001-2000 production standard to meet the customer's requirement to the quality. Most of our products certified by CE, ROHS, EN-71. Our engineers could customize personalized design and packing to ensure our customers acquire the competitive products We could also offer you with OEM service to fit your distribution. We have an international reputation for quality and innovation. We have highly experienced and a wealth of background and practical knowledge in developing and selling products from year of 1997. Our success is based upon the ability to develop and maintain personal contact with our customers. We offer them a rapid response to all enquires, and provide a quality of service unsurpassed throughout the industry. Welcome to visit our company. We will provide you quite satisfactory service and products. Hope we could establish a trusty and mutual benefit business relationship with you.
Contact Us
- Ningbo Global Union Imp. And Exp. Co., Ltd.
- Contact nameDaniel Wu Chat Now
- Phone86-574-27833888
- Address19th Floor , 1st Building, Number 399 JuXian Road, Ningbo ,China, Ningbo, Zhejiang
Product Categories
Cosmetic & Beauty | DIY Tools | Household | New Products |
Outdoor & Camping |
New Products
-
Double Layers Polyester Mesh Drying Basket
-
Decorative Wood Crafts Wall Clocks
-
Laundry Basket+24Pcs PP Material Clothes-Peg
-
Outdoor Garden Metal Floor Clock
-
New Arrival Portable Water Bottle Infuser
-
2015 Best Selling Skin Body Bath Brush Set
-
gun cleaning brush
-
2015 Eco Friendly Wholesale Portable Water Bottle
-
Best purchasing agent 20 years experience
-
disposable vr glasses
-
oven and microwave safe food containers
-
Cellulose sponge natural wood pulb cotton
Popular Searches
- camping bed
- safety belt rope
- buckles whistle flint compass
- ferrocerium flint rod
- tpu airbag
- pipeline airbag
- alpenstock
- camp bed
- fold beach mat
- multifunctional whistle
- survival tool outdoor whistle
- camp hiking whistle
- with compass thermometer
- whistle thermometer
- magnesium fire starter
- emergency survival whistle
- rock climbing harness
- portable camp shovel
- fold camp mat
- outdoor camp bed
- folding camping bed
- outdoor tent bed
- army bed
- cots military cots camp bed
- camp cot
- water weight bag
- flint fire starter
- flint and steel fire starter
- load testing water bag
- hard anodized camping cookware
Find Similar Products By Category
- Bags, Cases & Boxes > Backpack > Hiking Backpack
- Please Enter your Email Address
- Please enter the content for your inquiry.
We will find the most reliable suppliers for you according to your description.
Send Now-
Daniel Wu
Hi there! Welcome to my shop. Let me know if you have any questions.
Your message has exceeded the limit.

- Contact supplier for lowest price
- Customized Request
- Request Sample
- Request Free Catalogs
Your message has exceeded the limit.
-
Purchase Quantity
-
*Sourcing Details
Your inquiry content must be between 10 to 5000 characters.
-
*Email
Please enter Your valid email address.
-
Mobile