Home > Products > Magnesium Chloride Liquid > High Quality Magnesium Chloride 32% for Food Grade
High Quality Magnesium Chloride 32% for Food Grade
- Lianyungang
- T/T Credit Card
You May Like
-
Magnesium Oil,magnesium Chloride Solution, 32% Purity
-
Magnesium Oil,MgCl2 Solution, 32% Purity
-
Magnesium Oil,MgCl2 Solution,content of 32%
-
Magnesium Oil,MgCl2 Solution,with Content of 32%
-
Magnesium Oil,magneium Chloride Solution,with Content of 32%
-
Magnesium Oil,magneium Chloride Solution,content of 32%
Product Details
CAS No. | 7791-18-6 | Other Names | magnesium chloride hexahydrate | |
MF | MgCl2.6(H2O) | Place of Origin | Jiangsu, China | |
Type | Other, public | Brand Name | NIPPO | |
Model Number | N-001 |
Product Description
Food Grade Magnesium oil 32%With Low Price
Magnesium chloride MgCl2
Specifications
CAS No.: 7791-18-6
Product Name: Magnesium chloride hexahydrate
Chemical Formula: MgCl2.6H2O
Technical Date
PRODUCT NAME:MAGNESIUM CHLORIDE LIQUID (FOOD ADDITIVE) | ||
PRODUCT NUMBER :C-001 | ||
ANALYSIS DATE:2009-02-12 | ||
LAB REPORT | ||
INSPECTION RESULT | ||
INSPECTION ITEM | RESULT | |
MgCL2% | 45.0% min | 45.76% |
Pb | 20,0μg/g max | Pass Test |
Zn | 70.0μg/g max | Pass Test |
As2O3 | 4μg/g max | Pass Test |
SO4% | 0.2% max | 0.04% |
Ca | 0.1% max | 0.02% |
K | 0.5% max | 0.12% |
Na | 0.35% max | 0.15% |
We have many years business relationship with our customer in Japan. We receive widely good reputation in our customer by right of our high quality and exact delivery time.
We can OEM different chemical magnesium chloride product as different request.
If you are interesting in our products, please feel no hesitate to contact us.
Products Name Company Name | Crystal Magnesium Chloride | Magnesium Chloride Flake | Liquid Magnesium Chloride | Granual Magnesium Chloride |
Advantages of RiFeng Corporation | 1.raw materials less heavy metal,natrual mineral of two hundred million years ago, containment -free | 1.crystally white in color,low impurity 2.less heavy metal fessional observation of goods 4.widely used as Snow-dissolved agent and other high range industries | 1.tansparent liquid without impurity 2.saturated solution of 33% baume degree 3.used widely in bean product and other high range industries 4.tofu made with our product has good water-conserving ability and pleasant taste petitive packing nsiderate transportation solutions | 1.clear and transparent after solution 2.more -bulk density,convenient to transport 3.widely used in food, medicine and other high range industries |
Products in Other Companies | 1.raw materials Oceanic brine,more heavy metal,heavily polluted,rich in impurity | 1.yellow in color,high impurity2.pickle product of heavy metal quality 3.supply failure every winter | 1.yellow in color, with many impurities 2.deteriorating the quality of bean,harmful to health,inappropriate usage in food | 1.impure after solution 2.inappropriate to be used in food industry |
1,25kg Liquid bag +Carton+Pallet
2,1000kg Liquid bag +Carton+Pallet
3,20T Liquid bag
Package
-The raw materials were chosen from the salt lake which has 200 million years history,
less impurities and heavy metals.
-We have passed Hlalal FFC certification.
-To meet the requirements of CAC,we established a perfect GMP,SSOP,HACCP management system.
-It is 18 kilometers away from harbor and railway,thus we enjoy very convenient transportation.
We can OEM different chemical magnesium chloride product as different request.
If you are interesting in our products, please do not hesitate to contact us.
Lianyungang Rifeng Calcium & Magnesium Limited Company was founded in 2007. The factory is 40 Chinese acres and located in the Jiangsu Lianyungang Economic Development Zone. Lianyungang Rifeng Calcium & Magnesium Co., Ltd integrates import, export and service. Our product magnesium chloride is specialized in technical grade, food grade, medicine grade. We can OEM different chemical magnesium chloride products as different requests. Our factory is about 8 kilometers far from the harbor and the railway. The marine, road and railway transportation is very convenient. Our factory has modernized equipment, advanced chemical analysis instrument, consummation quality control system and one batch of high grade technology & managerial talent. We have many years' business relationship with our customers in Japan. We receive a good reputation in our customers by right of our high quality and exact delivery time. Integrity and innovation is the spirit of our enterprise. "Quality creates the value" is our management purpose. We supply our best service to satisfy our customers.
1. Q:Are you a manufacturer or trading company?
A:We are manufacturer.and we are a Sino-Japan company .
2. Q:Where is your factory located? How can I visit there?
A:Our factory is located in jiangsu, China, you can fly to lianyungang.
3. Q: Min.Order Quantity of your products can be changed?
A:Yes, Min.Order Quantity can be changed.
4 . Q:What is the payment terms?
A: L/C ,T/T
5 . Q:How does your factory do regarding quality control?
A:Our factory has gained CIQ, SGS authenticatione etc.
6. Q: How long is the leading time?
A:Within 15days after everything is confirmed.
Contact Us
- Lianyungang Rifeng Calcium & Magnesium Co., Ltd.
- Contact nameJudy Nippo Chat Now
- Phone86-518-83065333
- AddressAdd:26# ChangJiang Road, Economic and technology Development Zone,LianYuangang, JiangSu province,China, Lianyungang, Jiangsu
Product Categories
New Products
-
Magnesium Oil,magneium Chloride Solution 32%
-
Magnesium Oil,magneium Chloride Solution
-
32% Magnesium Chloride Solution
-
32% Magnesium Chloride Solution
-
Magnesium Chloride Solution
-
Magnesium Chloride Solution
-
Magnesium Chloride Solution
-
Magnesium Chloride Solution
-
Magnesium Chloride Solution 32%, Magnesium Oil Bulk, Magoil
-
High Pure Magnesium Oil Bulk, Magoil, Magnesium Chloride Solution 32%,
-
32% Saturated Solution ,magnesium Chloride
-
Magnesium Chloride (nigari) Saturated Solution 32%
Popular Searches
- food additive
- citric acid
- direct citrate
- preservative
- sodium citrate
- tartaric acid
- malic acid
- citric acid monohydrate
- malic acid powder
- potassium citrate
- benzene sulfonic acid labsa
- alkyl benzene sulfonic acid
- alkyl labsa
- almond
- formic acid
- xanthan gum
- health additive
- cosmetics additive
- phosphoric acid
- red star apple
- milk powder
- confectionary
- bloom
- confectionery
- baked powder
- natamycin
- cocoa butter
- sugar
- chewing gum
- sugar free
Recommended Products
- Sodium Benzoate 25kg Factory
- Sodium Benzoate Powder Food Additive 25kg
- Dextrose Monohydrate Food Grade
- Dextrose Monohydrate Food Grade
- White Sodium Benzoate Powder Food Additive Preservative
- Ammonium BicarbonateFood Grade Additive Ingredients
- Curry Taste Seasoning Chicken BouillonFactory
- Chicken Bouillon Cube Powder Seasoning Kosher
- Seasoning Kosher Chicken Bouillon Cube Powder
- Seasoning I+G for Food Additive IMP+GMP MSG Factory
- Food Additive Sodium Alginate 9005-38-3
- STPP SHMP TSPP SAPP Industrial Feed Food And Medical Grade
Find Similar Products By Category
- Agriculture & Food > Food Additive > Food Preservatives
- Please Enter your Email Address
- Please enter the content for your inquiry.
We will find the most reliable suppliers for you according to your description.
Send Now-
Judy Nippo
Hi there! Welcome to my shop. Let me know if you have any questions.
Your message has exceeded the limit.

- Contact supplier for lowest price
- Customized Request
- Request Sample
- Request Free Catalogs
Your message has exceeded the limit.
-
Purchase Quantity
-
*Sourcing Details
Your inquiry content must be between 10 to 5000 characters.
-
*Email
Please enter Your valid email address.
-
Mobile