Home > Products > Summer hat > SH-007 Lastest Promotional Children Summer Beach Flower Straw Bag & Hat
SH-007 Lastest Promotional Children Summer Beach Flower Straw Bag & Hat
- Shang hai /Ning bo
- T/T Credit Card PayPal
You May Like
-
Wholesale Top Quality Unisex Beach Wide Brim Leather Band Cowboy Straw Hats
-
>>>> Hot Sale Promotional Women Straw Panama Wide Brim Adjustable Size Floppy Straw Hat
-
Top Selling Unisex Men Women Straw Floppy Stripe Fedora Hat Beach Trilby Panama Straw Hat
-
2016 Hot Sale Promotional Men Women Straw Panama Wide Brim Adjustable Size Floppy Straw Hat
-
Promotional Men Women Panama Hat Black Band Floppy Wide Brim Floppy Straw Hats
-
Promotional Women Winter Fashion Knitting Wool Cap Fold Bowknot Lady Fisherman Bucket Hat
Product Details
Straw Hat Type | Visor | Material | Natural Grass | |
Style | Character | Pattern | Applique | |
Gender | Unisex | Age Group | Children | |
Size | 48-53cm | Color | Customized | |
Place of Origin | Shanghai, China | |||
Brand Name | TOPEXP | Model Number | SH 007 |
Product Description
Welcome to our store>>>>
Shanghai Top Import & Export Co.,ltd will provide you top-quality products with good price and timely delivery. We have 10 years of experience in fashion accessories, including caps, gloves, scarves, clothing, blankets, towels, baby items, fabric household items and promotional items. Here at Shanghai Top Import & Export, we gladly provide testing reports from ITS- or SGS-approved organizations at your request. Our European customers are always happy to know we can meet requests for AZO-free and environmental raw materials. Over 90 percent of our output goes to the American and European markets.
1.Established 2007 year, almost 10 years hats production and selling experience
2.Honest and trustworthy, we are resposibility: at least 80% clients cooperated with us more than 8 years.
3.Main market--- EU,USA,AUS and New Zealand
4.We have more than 10 long-term cooperation factories, most of them passed BSCI,SEDEX,ISO9001 certificate.
5. We have a professional purchase and marketing department, the documentary team and QC team
6. We cooperated with ZARA, H&M,UNIQLO,DISNEY,etc
7. We have variety of hats, gloves, scarves ,socks and any other accessory items, more than 8000pcs of styles and colors. Each year increased at leat 500 new styles. They’re 100% for export.
8. Location --- Shanghai China; 20 minutes to Shanghai HongQiao air ; 1.5 hours to Shanghai sea port
9.We have ourself forwarder and have big discount from forwarder (Long Contact),we have big warehouse for your order.
10 We have professional sales team for you service 24 hours online.for you to solve product questions. You can see our ali-reply rate is more than 95%.
Packaging
We aim to create a meeting point where web professionals
Packing
We aim to create a meeting point where web professionals
Question 1. Are you exact manufacturer ?
Answer: We have 1 own factory in Zhejiang and over 15 partner factories nearby Shanghai. And we have more than 15 dedicated and experienced workers in Shanghai office
Question 2. Can you ship to my country?
Answer: We can ship to all the countries around the world via Express,Sea,Air.
Question 3. How much is the shipping charge to my country?
Answer: The shipping charge depends on your located country and the weight of the package.
Question 4. How long it will take for the shippping to my country?
Usually,it depends on the shipping company and the length of the shipping line.
Question 5. How can I track the whole shipping process?
Answer: We will send you a BL tracking number.you can track the whole shipping process on the website.
Question 6. How to OEM? Can I order products with my own design & logo?
Answer: We can make as your color, size ,design and LOGO based on MOQ 500pcs.
Question 7. What's payment?
Answer: TT,Western Union,Paypal(small order)
Question 8: Can I order a sample first before mass production? How can I place a sample order?
Answer: Surely you can order a sample first. And there will be some sample cost, charged based on your design & artwork. We will make the sample for you after payment received and take pictures for your reference once finished. If you want to see the actual sample, we can send the sample to you while freight cost is yours.
Question 9: Do you have BSCI,SEDEX,ISO9001 , OEKO-TEX standard 100 certificate
Answer: Yes, we have
Question 10: What’s the sea port?
Answer: Shanghai or Ningbo usually. Can be other part as clients need.
Contact Us
- Shanghai Top Imp
- Contact nameGrace Tang Chat Now
- Phone86-21-52275587
- AddressRoom 1107, Bldg. 1, No. 388, Xinfu Road
Product Categories
Baby item | Bottle cover | Earmuffs | Glove |
Hot sale product | Latest product | New Products | Pillow |
Scarf | Sock | Sport item | Spring & Autumn hat |
Straw bag | Summer hat | Textiles | Winter hat |
New Products
-
>>>>Men Summer Outdoor Beach Fishing Sun Cap Straw Collapsible Wide Brim Cowboy Hat
-
>>>>OEM&ODM Cheapest Wholesale Lovely Children Animal Hats
-
>>>>Top Quality Promotional Fashion Unisex Cheap Straw Hats
-
Wholesale Promotional Custom Summer Baseball Hat Visor Hat for Teenager
-
Top Quality Promotional Fashion Ladies Straw Hats Floppy Hats
-
>>>> 2016 Newest Design Wholesale Western Cowboy Hats for Men
-
>>>>Newest Design Promotional Fashion Ladies Dobby Bucket Hats
-
>>>> 2016 Hot Sale Promotional Fashion Mens Ladies Summer Fedora Hats
-
Young Women Sun Hats In Bulk Sale With Beads Decoration
-
Large Brim Lace Visor Hat For Women
-
Wide Plastic Brim Hat Sun Ribbon Hat
-
Female Sun Hat Ribbon Rope Hat
-
Polyester Sun Cap Lady Duarable Summer Hat
-
Cheap Sun Visor Hat Sun Hat Adults
-
Women Sun Hat Large Brim Summer Hat
-
Breathable Sun Hat Ladies Large Brim Summer Hat
-
100% Polyester Sun Hat For Adults Wide Brim Hat
-
Earflaps Hat With Visor Plastic Brim Sun Hat
-
Plastic Brim Floral Printed Visot Hat Sun Hat
-
>>>>HOT SALE 2016 Promotional Fashion Women Bucket Hats And Caps
-
2016 High Quality Bucket Hat Women Summer Cool Bucket Hats,Caps
-
>>>> 2016 New Arrival Fashion Hats With Logo Hot Sale Korean Women Bucket Hat
-
Fashion Diy Caps, Hats, Hot Sale Summer Women Sun Bucket Hats And Caps
-
High Quality Cheap Price Print Pattern Custom Plain Dyed Bucket Hat
Popular Searches
- wool felt cloche hat
- wheat straw hat
- rush straw hat
- sombrero mexican hat
- sun straw floppy hat
- sombrero straw hat wholesale
- protect sun hat
- flower hat set
- sea grass hat
- sea grass straw hat
- strawhat
- paper straw kid hat
- ladies' straw hat
- party decoration hat
- lady's fedora hat
- school straw hat
- straw cowboy
- paper straw cowboy
- twisted hat
- wholesale straw sombrero
- brim floppy hat
- mexico straw sombrero hat
- mexican sombrero wide brim hat
- weave hat
- hat shaped
- a rush hat
- promotions cowboy hat
- paper braid lady hat
- anime sun hat
- a person straw hat
Recommended Products
- Women Sun Straw Hat Summer Travel Foldable Brim Bucket Hat Vintage Cloche Beach Hat
- Sunshade Hat
- Hot Sale Traditional Vietnam Palm Leaf Conical Hat Paint & Personalize a Vietnamese Non La Manufacturer Supplier
- Hot Sale Vietnam Palm Leaf Conical Hat Paint & Personalize a Vietnamese Non La Manufacturer
- Made In China Panama Hat Beach Straw Hat
- Ready To Ship Fashion Panama Straw Hat
- Flat Top Women Summer Beach Wide Brim Wholesale Straw Hat for Women
- Natural Straw Hats From Vietnam/Straw Hats, Summer Hats, Fashion Style Beach Straw Hats In Vietnam
- Wholesale Summer Sun Beach Seagrass Straw Hat/ Custom Design Straw Hat Seagrass Hat for Women
- Vietnamese Conical Hat/ Palm Leaf Conical Hat/ Non La
- Water Hyacinth Hat From Vietnam/Straw Hat In Summer
- Non La Vietnam/Vietnamese Conical Hat
Find Similar Products By Category
- Apparel & Accessories > Sun Cap > Straw Hat
- Please Enter your Email Address
- Please enter the content for your inquiry.
We will find the most reliable suppliers for you according to your description.
Send Now-
Grace Tang
Hi there! Welcome to my shop. Let me know if you have any questions.
Your message has exceeded the limit.

- Contact supplier for lowest price
- Customized Request
- Request Sample
- Request Free Catalogs
Your message has exceeded the limit.
-
Purchase Quantity
-
*Sourcing Details
Your inquiry content must be between 10 to 5000 characters.
-
*Email
Please enter Your valid email address.
-
Mobile