Home > Products > UVC Germicidal LED > UV Disinfection Type Germicidal UVC Led For UV Air Sterilization
UV Disinfection Type Germicidal UVC Led For UV Air Sterilization
- SHENZHEN;GUANGZHOU
- T/T Credit Card
You May Like
-
0.2W Uvb 265nm 280nm 310nm Led
-
UV Sterilizer Use Germicidal Uvc 260nm 275nm 280nm Deep uv Led
-
275nm 280nm Germicidal Uvc Led for uv Sterilization
-
Factory Price Deep 265nm 275nm Germicidal UVC LED For UV Sterilizer
-
Multifunction High Performance 260nm-280nm Deep UV LED
-
Hot Sale Products Surface Mount Type 280nm Germicidal LED UVC
Product Details
Model Number | H-MDP07-9S | Chip Material | InGaN | |
Emitting Color | Other, violet | Luminous Intensity | 0.2-1.5mW | |
Luminous Flux(lm) | 1.5mW | Optical Attenuation(%) | 50 | |
Power | Other, 1.2W | Power Dissipation | 1.2 | |
Color Temperature | 260-270nm | Operating Temperature(℃) | -30, +55 | |
Storage Temperature(℃) | -30, +55 | Place of Origin | Guangdong, China | |
Brand Name | HCEN | Certification | CE |
Product Description
UV Disinfection Type Germicidal UVC Led For UV Air Sterilization
Features
- UV germicidal led module for water sterilization and air sterilization
- Deep UV C Led 265nm (260-270nm) module
- Led numbers and layout can be customized
- Individual Led Optical power :0.5-1.0mW
- Individual Led Dimension 5.0mmx 5.0mm x 1.0mm
- Module dimension adjustable
- Long operating life for 5000 hours
- High reliability
- RoHS compliant
Deep UV LED Applications
1. Water Sterilizer ,Air Disinfection and Mobile Sterilizers .
2. Personal Medical Health Care Equipment
3. Bio-analysis and Detection Device
4. Diamand Identification
HCEN UV C Sterilizers Apply UV-C Led
- Portable UV LED Sterilizer
- UV LED Water Sterilizer
Characteristics of UV LED
(1) Absolute Maximum Ratings at TA=25°C
Parameter | Symbol | Rating | Units |
Input Power | Pi | 0.2 | W |
DC Forward Current plused <5μs,1KHz Duty cycle is 5% | IF | 100 | mA |
Operating Temperature Range | Topr | -30°C To +55°C | |
Storage Temperature Range | Tstg | -30°C To +55°C |
(2) Electrical / Optical Characteristics
Ta=25℃ RH=40%
Parameter | Symbol | Min. | Typ. | Max. | Units |
Peak Wavelength[1] | λp | — | 265 | — | nm |
Radiation Flux [2](20mA) | Φe[3] | 0.2 | — | 1.5 | mW |
Forward Voltage [4] | VF | 5.5 | — | 8.5 | V |
Spectrum Half Width | Δλ | — | 10 | — | nm |
View Angle | θ1/2 | — | 140 | — | deg |
Notes:
1.Peak wavelength measurement tolerance:±2nm
2.Radiant flux measurement tolerance:±10%
3.Φe is the total radiant Flux as measured with an integrated sphere
4.Forward voltage measurement tolerance:±3%
Shipping and Payment
UV LED Solution Team
HCEN is a professional UV LED solution provider,supported by 22 well-experienced application engineers .They are experienced in UV LED encapsulation,optical design and led cooling solution. Our engineer not only provide UVA application also the UV-C led application solutions like air and water sterilization. Tell us your applications and then we will provide you the tailored solutions.
Sample Policy:
We support free samples for testing! You just need to pay the shipping cost.
Guarantees/Warranties/Terms and Conditions:
We guarantee our products to be free from manufacturer defects.Warranty and free maintance
time about 12 month-24 month.
After Sales Service:
Our customer service personnel are experienced product specialists who can answer your questions five days a week from 9am to 5am. Any questions just feel free to contact.
Shenzhen HCEN Technology CO.,LTD located in the east bank of the Pearl River Delta and near Hong Kong.
HCEN brand is registered in October 17, 2014, with registered capital is RMB200 million RMB.
Headquartered in Shenzhen, HCEN also have branch in Shanghai, Beijing and Hong Kong. We have marketing and technical supporting teams in Munich Germany, Bangkok Thailand and Malaysia .
HCEN aimed to be a global new technology producer and solution provider. We dedicated in UV (Ultraviolet) LED diode ,curing system and diverse application of UV LED .
As a promoter of UV LED technology, HCEN own professional UV LED R&D team ,souluiton engineers to give full support of our customer. HCEN invest about 10%-20% of the sales volume to develop new products
Feel free to contact:
Shenzhen HCEN Technology Co., Ltd.
Add:Room17EF-17H,Tower B,NEO Building Futian District,Shenzhen,518000,China
Q1:Are you a Factory or Trading Company?
Answer: Factory.
Q2:How can I visit your factory?
Answer:Since you come to Shenzhen,contact us before you come,we will pick you up directly to
our company.
Q3:When can I get the price?
Answer:Within 24 hours we get your inquiry and confirm the needs and solution.
Q4:How can I get a sample to check your quality?
Answer: After price and payment confirmation, we are honored to send you.
Q5:Can you provide a solution for UV LED substitute for UV Lamp ?
Answer: Pls provide UV Lamp data heet,wavelength,required optial power or radiant intensity . radiant distance and curing area,more info. will help us to provide a exact solution for your application.
Q6:What’s the universal Lead-Time for order delivery?
Answer:1)7-15 Working days for led diodes undering quantity of 10k.
2)10-30 Working days for curing system and UV LED module
3)Samples will be delivered as soon as payment confirmed .
Q7:What’s the payment terms?
Answer:We can accept T/T,and Paypal.For bulk orders ,L/C also accepted.
Contact Us
- Shenzhen HCEN Technology Co., Ltd.
- Contact nameGrace Xiao Chat Now
- Phone0086-755-83448022
- AddressRm 1704B-1705, Tower A, Tian'an Cyber-Times Building, Futian District, Shenzhen, Guangdong
Product Categories
New Products
-
Factory Price 1w 3535 SMD Type 265nm 280nm 310nm Uvc Led Germicidal uv Led
-
Hot Sale 5050 SMD Type High Power 265nm 280nm 310nm Uvc Led Germicidal uv Led
-
Wholesale High Quality 0.5-2.2mW 3535 SMD Type 280nm Uvc Led for Water Sterilization
-
3535SMD 280nm Uvc Led Deep Germicidal Uvc Led for Disinfection
-
Hot Sales High Power 3535 SMD Germicidal Deep uv Led 280nm With RoHS Compliant
-
Wholesale Factory Price 5050 SMD 1W Gerimicidal uv Led 260nm 265nm uv Led for Sterilization
-
2016 Hot Selling High Quality 3535 SMD Gerimicidal Uvc Led 275nm 280nm uv Led for Sterilizer
-
China Supplier 3535 SMD 1W Deep uv Led 265nm 280nm 310nm uv Led for Medical Device
-
Factory Price High Quality 1w 265nm Uvc Led for Sterilization
-
Wholesale Factory Price Deep uv Led Germicidal 260nm 265nm 270nm uv Led
-
Germicidal uv Led 3535 SMD 1W Deep 275nm 280nm uv Led for Air Purifier
-
High Power 3535 SMD 1W Germicidal uv Led 310nm uv Led for Medical Equipment
-
Wholesale Germicidal Uvc Led 305nm 310nm 315nm uv Led for Water Purifier
-
China Supplier Cheap Price High Quality High Power 2w 270nm 275nm 280nm uv Led
-
High Quality Factory Price 265nm uv Led Gerimicidal Uvc Leds for Air Purification
-
2016 Wholesale High Power 3535 SMD 275nm 310nm uv Led for Medical Device
-
Hot Sale 5050 SMD High Power Germicidal 260nm 265nm 270nm uv Led
-
1-3W High Power 3535 SMD 365nm-375 385nm 395nm UV LED
-
High Cost Performance Stable Quality High Lumen 250lm 1w High Power Led
-
HCEN uv Sterilizer Led
-
3535 SMD LED 260 nm 265nm 270nm 280nm Deep UV LED for Germicidal Equipment
-
China Supplier Wholesale 3535 SMD Led Light UV LED Nail-painting
-
Deep 280nm 3535 SMD Germicidal UVC LED For UV Disinfection
-
SMD 3535 385nm 395nm UV LED for UV Curing System
Popular Searches
- air purify light
- curing lamp
- uv curing light
- compact fluorescent lamp
- glass lamp
- industrial lamp
- mercury light
- mercury vapor lamp
- uv lamp
- ultraviolet lamp
- germicidal lamp
- uv curing lamp
- replacement lamp
- ceramic metal halide lamp
- compact fluorescent light bulb
- nail dryer
- uv light
- uv dryer
- uv led manicure dryer
- nail lamp dryer
- nail polish dryer
- uv nail dryer
- gel polish dryer
- professional nail dryer
- nail gel dryer
- led lamp dryer
- led gel dryer
- sterilizing lamp
- sterilization lamp
- uv sterilizer lamp
Recommended Products
- LED UV Curing Lamp
- Green And Environmentally Friendly LED UV Curing Machines
- Green And Environmentally Friendly LED UV Curing Machines
- LED UV Curing Lamp
- TP82E NAIL LAMP
- HANDLE LIGHT
- GSNL-U12 NAIL LAMP
- GSNL-T8 NAIL LAMP
- GSNL-495 NAIL LAMP
- NAIL LAMP
- Semiconductor UV Lamp Special Shape UV Lamp Germicidal UV Lamp Customized UV Lamp
- UV Lamp Standard UV Lamp Germicidal UV Lamp\Toc UV Lamp H-Shaped UV Lamp\4W\6W\8W\10W\14W\17W\21W\40
Find Similar Products By Category
- Lights & Lighting > Bulb & Lamp > Ultraviolet Lamp
- Please Enter your Email Address
- Please enter the content for your inquiry.
We will find the most reliable suppliers for you according to your description.
Send Now-
Grace Xiao
Hi there! Welcome to my shop. Let me know if you have any questions.
Your message has exceeded the limit.

- Contact supplier for lowest price
- Customized Request
- Request Sample
- Request Free Catalogs
Your message has exceeded the limit.
-
Purchase Quantity
-
*Sourcing Details
Your inquiry content must be between 10 to 5000 characters.
-
*Email
Please enter Your valid email address.
-
Mobile