Retro Antique Art Deco Console Table
- FOB FUZHOU
- T/T Credit Card
You May Like
Product Details
Material | Wooden | Wood Style | Solid Wood | |
Wood Type | Other, fir wood | Appearance | Antique | |
Folded | No | Size | 80*35*75.5cm | |
Place of Origin | Fujian, China | Brand Name | fuweini | |
Model Number | PC2013021 |
Product Description
Any Color,Any Size , And Any Design Can Be Available, Just Choose Your Preferred Design.
Title: | Retro Antique Art Deco Console Table |
Item No. : | PC2013021 |
Size(Cm) : | 80*35*75.5cm |
Cbm(Cm) : | 85*40*80.5cm/0.274CBM |
MOQ: | 50pcs |
Dealing Terms: | FOB FUZHOU |
Delivery Time: | 60 Days After Receiving T/T Deposit Or L/Cat Sight. |
Pakcing: | Saving Packing: One Pc One Inner Box,Have Special Safe Packing |
Remarks: | Customers' Designs,Sizes & Packing Requirement Are Available. |
We Are A Manufacturer And Exporter Of Home Decorations In China, Specializing In Producing A Wide Range Of Wood, Metal, Bamboo And Wood & Metal Items. Our Main Products Include Bookmarks, Candle Holders, Hooks, Gift Boxes, Wall Plaques, Photo Frames, Mirrors,Small Furniture, Clocks And Small Decorative Items.
Design:We Have A Strong Designe Team With Local And Oversea Designers To Offer The Updated Designs,Any Of Your Needs.We Could Follow In Ideal Way To Make You Satisfactory, We Can Also Offer Detail Computer Design According As Per Client’S Request.
Quality:We Have Our Own QC Team. Before Every Shipment, We Will Inspect The Goods And Packing, Then Take Photo For Our Customers For Final Confirmation.We Have 3 Level QC System. We Check Goods During Semiproduction,Before Packing And Before Loading.In This Way, We Could Be Sure The Goods Are Qualified For Export.
Aftersale Service:We Keep In Touch With Clients, Reply Email Timely And Meet Client’S Requirements At The First. We Have Professionalshipping Department,We Also Help Client To Handle Different Shipping Arrangements.We Also Help Client To Handle Different Shipping Arrangements
1. Question1: Can We Custom The Products?
Answer: Yes, Custom-Make Is Always Welcome, As Per Client's Own Design And Artworks,Material,Size And Thickness, Special Sign Function Requirements.
2. Question2: What Is Your Moq?
Answer: Our Moq Is 100 Pieces Of Per Item.
3. Question3: How Much Is The Sample?
Answer: The Sample Fee Comes Twice As The Bulk Product Price.
4. Question4: What Is The Sample Production Delivery Time?
Answer: We Need 7-10days To Finish The Sample Production
5. Question5: What Is The Bulk Production Delivery Time?
Answer: We Need 35-60days To Finish The Production After Confirm The Order.
6. Question6: What Is The Payment Terms?
Answer: 30% Deposit After Confirm The Order, The Balance Will Be Paid Upon Receiving The Copy Of Shipping Documents.
7. Question7: What Products Could You Supply For Customers?
Answer: Our Products Including Clock, Hook, Wood Sign, Metal Sign, Gift Box, Canvas Painting, Wall Mirror, Wine Box, Photo Frame, Candle Holder, Wood Letter, Furniture And Other Home Decor
8. Question8: Where Is Your Market?
Answer: We Sell Our Products To Eu, Usa, Austria, Asia, Middle East And Many Other Market.
If You Interested In Any Of Our Product,Or You Have Specific Requirment For Any Of Our Item, Pls Do Not Hesitate To Contact Us. Thanks A Lot!
Contact Us
- Fuzhou Fuweini Home Furnishing Co., Ltd.
- Contact nameLyn Zheng Chat Now
- Phone86-591-22972279
- AddressRm. 323, 3/F, Bldg. 1, No. 121-1, Yexia Village, Gaishan Town, Cangshan Area, Fuzhou, Fujian
Product Categories
Cabinet | Chair | Daily Life Using | Jewelry Box |
Mirrow | New Products | Storage Box | Table |
New Products
-
Vintage Crocodile Leather Coffee Table With Two Stools
-
Simple Square Snakeskin Desk
-
Simple Wooden Golden Tables Premier
-
Simple Wooden Tables With Two Drawers Gold
-
Continental Gold Simple Wooden Tables
-
Continental Simple Wooden Golden Table With Three Drawers
-
European Style Simple Silver Dressing Table With Mirror And Chair
-
Simple Black Tables With Silver Border
-
Simple Black Silver Side Tables With a Drawer
-
Simple Black Square Silver Frame Tables With a Drawer Tables
-
Simple Black Square Silver Frame Cabinet With a Drawer
-
Simple Black And Silver Stripes Cabinet With Two Drawers
-
Simple Black Table
-
Simple Golden Mirror Frame Plus the Table
-
Simple White Dressing Marilyn Monroe Picture Painted Cabinet
-
Simple White Marilyn Monroe Series of Coffee Table
-
Simple White New York Photos Coffee Tables
-
Modern Design Fashion Image Painting Place to Put Flowers
-
Simple White European-style Modern Curved Design Tables
-
Simple Black And Silver Table Has a Drawer
-
Simple European-style Mirror Frame, Dresser And Chair
-
Continental Simple Black And White Stripes of Black And White Striped Double-door Cabine
-
Simple European-style Red Flowers Rack
-
Retro Flower Mural Dressing Cabinets, Frames, Chairs
Popular Searches
- wood table
- bar table
- coffee table
- wooden table
- side table
- tea table
- glass table top
- iron coffee table
- modern coffee table
- coffee table set
- living room table
- lift top coffee table
- adjustable height coffee table
- wood coffee table
- mdf coffee table
- end table
- marble coffee table
- round coffee table
- glass coffee table
- coffee side table
- steel coffee table
- furniture coffee table
- marble top coffee table
- tv table set
- tray table
- hotel coffee table
- the lobby coffee table
- wooden coffee table
- granite table
- tv table
Recommended Products
- North American Walnut Wood Coffee Table With Glass
- Modern Wood Coffee Table With Walnut Veneer & Stainless Steel Base
- Durable Sintered Stone Table Top Wood Coffee Table
- Stylish Wood Coffee Table With North American Fas - Grade Walnut Veneer
- Retractable Design Sintered Stone Coffee Table for Living Room
- Modern Metal Black Cast Iron And Aluminium Alloy Coffee Tea Table Featuring Steel Legs
- Iron Metal Bedside Table for Black Tea And Coffee Elegant Furniture Legs
- Hot Sale Round Stainless Steel Coffee Table With Gold Metal Legs Furnishings Masterpiece
- White Tulip Base Tea Table With Low Coffee Tables Metal Furniture Legs
- Heavy Duty Tea Table With Tulip And Trumpet Base in Black Aluminum Carbon Steel Stainless Metal Tulip Trumpet Base in Black
- Modern Coffee Table With Metal Base And Plywood Top for Coffee Dining Table Furniture Legs
- Office Table
Find Similar Products By Category
- Furniture > Living Room Furniture > Coffee Table
- Please Enter your Email Address
- Please enter the content for your inquiry.
We will find the most reliable suppliers for you according to your description.
Send Now-
Lyn Zheng
Hi there! Welcome to my shop. Let me know if you have any questions.
Your message has exceeded the limit.

- Contact supplier for lowest price
- Customized Request
- Request Sample
- Request Free Catalogs
Your message has exceeded the limit.
-
Purchase Quantity
-
*Sourcing Details
Your inquiry content must be between 10 to 5000 characters.
-
*Email
Please enter Your valid email address.
-
Mobile