Home > Products > Peanut Production Line > Automatic quality HSJ peanut butter making machine
Automatic quality HSJ peanut butter making machine
- QINGDAO
- T/T
You May Like
-
top quality HSJ industrail peanut butter making machine
-
ZHENGHAO HSJ peanut butter making machine
-
Industrial 400kg/hr automatic peanut butter making machine/peanut butter production line
-
High Quality Peanut Butter Making Machine/Peanut butter machine
-
High capacity peanut cutting machine/peanut crushing machine
-
High quality peanut powder grinding machine
Product Details
Place of Origin | Shandong, China | Brand Name | ZHENGHAO | |
Model Number | ZH-PBL4000 | Type | Other, peanut butter making equipment /Peanut butter production line | |
After-sales Service Provided | Engineers available to service machinery overseas |
Product Description
Peanut Butter Production Line/Peanut Butter Machine
HSJ automatic peanut butter making machine
Peanut Butter Production Line Process:
Roasting: batch roaster’s working temperature is 200-210 ºC, 20-30minutes.use batch roaster will bake some delicious smells.
Cooling: Peanut will be send cooling belt to cool.
Peeling:put the roasted peanuts into peeler to take off the red skin, the double rollers will frication the red skin, the simple cyclone system will suck the red skins, most of them will be put in half-piece, then fall to the selecting conveyor, the over-roasted and un-blanched peanut kernel is picked up by manual or mechanical. (It is matched with manual type conveyor in the quotation)
Grinding:Using steel grinder to make the first grinding;Using colloid grinder to make the second grinding, the fineness of grinding is controlled below 7um, temperature of grinding is controlled below 68C.
Cooling Mixing: make the butter more homogeneous and the butter through second grinding should be cooled immediately. The temperature should go down 45C.
Buffer Tank: Short time storage and take out the air from peanut butter.
Storage tank: settling down in the storage tank till the temperature drop to air temperature.
Filling machine: Automatic filling machine , the finished peanut butter is packed into 200g/500g/1000g bottle.
Applications: Peanut butter making etc.
Installation and after Sale Service
We provide competet installation and operation manual in English for all machines supplied by us.
You could also contact us as follows:
1. Calling our technician to get advise
2. Sending email to our technician
3. Chatting live with our technician
4. Inviting our technician to your factory
Warranty
All machines made by ZHENGHAO MACHIENRY are warranted for 12 months from the date of supply against any defects of the machines.
Company Information
Anqiu Zhenghao Peanuts Machinery Factory is a professional manufacturer and exporter specializing in designing, developing and manufacturing processing machines for peanuts, almond, walnut, broad beans, chickpeas, sunflower seed, etc.
With well equipped facilities and experienced technicians, solid quality is guaranteed for all machines. Our experinced sales team could offter best service.
Our single machines and production lines had been exported to more than 20 factories and gained our customers trust and high praise.
Q1:Are you the manufacturer or trading company?
Answer: We are the factory and manufacturer.
Q2:Where is your factory?
Answer: Our factory located in Weifang city,which is near to Qingdao Port .
Q3: Can I get the sample?
Answer: Sure,our MOQ is 1 sets,welcome your visit to our factory.
Q4:How does your factory do quality control?
Answer: Quality is the No.1 priority. We attach great importance to quality control from the beginning of manufacturing. Our factory has gained CE,SGS, ISO certificates.
Q5 :How about your machine quality?
Answer: Since 6 years,we only received 1.18% quality complaint from our clients.
Q6:How is the packing and shipping?
Answer: All the peeling machine are packed by standard wooden case package, or as your exact requests; Shipment are arranged usually within 15 working days after order, by standard shipping container as your exact order quantity.(20FCL,40FCL,40HQ)
Q7:How long are your lead time?
Answer: 1x40HQ need 25-35 working days,and 1x20GP need 10-15 working days.However,as factory advantage,we have the ability to offer you a short lead time.
Q8:How is your price?
Answer: The price will be different as your needs for different material,surface treatment,utility,power type etc,as the end manufacturer,we could assure you the best prices.
Q9: Where are your main markets?
Answer: We have exported to more than 36 countries from Europe, North and South Americas,Middle East, Oceania and Asian areas.
PS: if you have any other questions, please call me or send a mail to me, Please don’t feel hesitate, then, I will answer for your one by one.
Contact Us
- Anqiu Zhenghao Food Machinery Factory
- Contact nameLinda Song Chat Now
- Phone86-536-4253299
- AddressXinganjiedao Dajinge, Weifang, Shandong
Product Categories
New Products
-
High Quality Industrial Peanut Butter Machine/Peanut Butter Making Machine
-
Industrial peanut butter filling machine
-
High Quality Peanut Granulator /Peanut granding machine Quality Choice
-
High quality industrial peanut butter machine
-
Hot sale commercial peanut butter machine/industrial peanut butter machine
-
High quality small peanut butter making machine
-
Hot sale peanut sesame butter grinder machine
-
2015 China manufacture hot sale stainless steel peanut butter machine for India market
-
Hot sale 200kg/h peanut butter machine
-
stainless steel almond/peanut/walnut slicer/slicing machine/nut slicing machine
-
High quality sesame peanut butter machine for sale
-
Hot sale stainless steel peanut butter making machine
Popular Searches
- electric grinder
- separating machine
- color sorter
- color sorter machine
- kitchen equipment
- color sorting machine
- food dehydrator
- nut sorting grading machine
- automatic drying oven
- belt color sorter
- nut color sorter
- vegetable slicer
- dicer
- sorter machine
- sorting machine
- beater
- vegetable cutter slicer
- meat slicer
- meat slicing machine slicer
- vegetable cutter
- fruit sorting machine
- bean sorting machine
- dehydrator
- meat mincer
- electric meat grinder
- meat grinder
- fish food processing machine
- fresh machine
- pepper chili seed
- fresh sesame
Recommended Products
- Smart Fish Grilling Oven - Restaurant Grade, Saves Energy & Labor Costs
- 200–300 kg/h Feed Pellet Machine for Small-Scale Production
- Automatic Steam/Electric/Gas Jacketed Cooking Kettle/Cooking Pot with Mixer/Agitator for Sauce Curry Paste
- Build a Smarter Aquafeed Plant with Kawise Extruder Feed Machine
- 1T/H Feed Pellet Production Solution from Kawise Machinery
- Pellet Die Size & Machine Selection Guide
- Maximize Feed Efficiency with Kawise Small Feed Pellet Machine
- Efficient 200-300kg/h Feed Pellet Line for Your Business
- High-Efficiency 300-400KG/H Feed Pellet Machine
- Feed Pellet Machine: The Perfect Solution for Livestock and Poultry Feed Production
- Commercial | Industrial Peanut Butter Machine
- Automatic Coffee bean color sorting machine Bean color sorter
Find Similar Products By Category
- Manufacturing & Processing Machinery > Machinery for Food, Beverage & Cereal > Pet Food Processing Machinery
- Please Enter your Email Address
- Please enter the content for your inquiry.
We will find the most reliable suppliers for you according to your description.
Send Now-
Linda Song
Hi there! Welcome to my shop. Let me know if you have any questions.
Your message has exceeded the limit.

- Contact supplier for lowest price
- Customized Request
- Request Sample
- Request Free Catalogs
Your message has exceeded the limit.
-
Purchase Quantity
-
*Sourcing Details
Your inquiry content must be between 10 to 5000 characters.
-
*Email
Please enter Your valid email address.
-
Mobile