Home > Products > Steel pipes > Hebei Haihao Group steel flanged pipe
Hebei Haihao Group steel flanged pipe
- tianjin/hebei
- T/T L/C D/P D/A Credit Card
You May Like
Product Details
Thickness | 1, 48 | Section Shape | Round | |
Outer Diameter | 1 - 48 inch | Place of Origin | Hebei, China | |
Secondary Or Not | Non-secondary | Application | Oil Pipe | |
Technique | SAW | Certification | Other, API/ISO/BV | |
Surface Treatment | Galvanized | Special Pipe | API Pipe | |
Alloy Or Not | Is Alloy |
Product Description
Specifications
1.steel flanged pipe2.good quality with best price
3.SCH5~SCH160 XXS
4.OEM service
steel flanged pipe
All goods should be packed in sea worthy export plywood cases & pallets, streched wrapped with nylon.
Hebei Haihao Group is a powerful company in China,having been in this line for more than 30 years. And Haihao Group has good reputation in domestic and foreign markets.
Our factory show:
Producing equipment show:
Our company has advanced equipment as below.The machines meet high pressure,medium pressure and low pressure pipe fittings. No matter how big or thick your products is,we can do it according to the standard or your drawings.
Our cetificates show:
Our company has got ABS,ISO,HSL,BV CERTIFICATES.
Application Range:
1.Payment Term: 30% down payment by TT and 70% before shippment.
2.We accept SGS inspection before shippment.
3.Free samples can be sent.
Quality makes markets and honesty serves clients!
Customer satisfaction is our ultimate goal !
Welcome you to pay a visit to our company for cooperation and mutual development!
Question 1: How many staff working on your plant?
Answer: 660 workers and staff members with a strong technical force, including 26 engineers, 48 assistant engineers and 68 technicians.
Question 2: What kind of certificate do you have?
Answer: ISO,API,ABS CERTIFICATES.
Question 3: What market experiences do you have?
Answer: We have experiences of working in Russia,USA ,Germany Korea,Vietnam, India ,Indonesia, Malaysia, Philippines,Iran, Kazakhstan, Romania, Costa Rica, Georgia, Kuwait,Turkmenistan, Ukraine and Jordan etc. market.
Question 4: What kind of largest diameter seamless and welded pipe fittings available to producing in your workshops ?
Answer: ELBOW( largest diameter seamless 30",welded 96" )
TEE( largest diameter seamless 24",welded 96" )
REDUCER( largest diameter seamless 24",welded 96" )
Question 5: Do you have the laboratory in your factory?
Answer: Yes, we have.
Question 6: Can you supply FASTENERS?
Answer: Yes, we can supply Bolt, U-bolt and screw nut.
Question 7: What test do you usually do?
Answer: After production, we will make NDT inspection. About elbows, usually we use ultrasonic test by a certain percentage. If client needs special requirement,we will make as per their requirement.
Question 8: Are you able to take small order? Because we are only small company. Most of the sales are small order from client.
Answer: Yes, we take small order.
Contact Us
- Hebei Haihao Group Steel Pipe Engineering Co., Ltd.
- Contact nameEric Xue Chat Now
- Phone0086-22-58388792
- Addressmengcun county, Cangzhou, Hebei
Product Categories
3PE pipe | Elbow | Flange | New Products |
Other fittings | Pipe cap | Reducer | Steel pipes |
Tee | Thermal insulation pipe | Wear-resistant Pipe |
New Products
-
HAIHAO galvanized stainless steel seamless pipe
-
large diameter seamless welded steel tube HH Group
-
China Supplier, ASME B36.10 Seamless steel pipe
-
ASME B36.19 stainless steel pipe made in China
-
Tee steel
-
Tee steel
-
ANSI/ASME B16.9 Carbon Steel A105 Large Diameter Reducing Tee
-
Factory suppy ASTM A234 WPB carbon steel 45 degree lateral tee
-
1" sch10 ss304 butt weld pipe equal tee
-
1/2" 3000# ASME B16.11 ASTM A105 Threaded Equal Tee
-
S40 A234WPB Carbon Steel Equal Tee
-
ASME B16.11 NPT threaded reducing 45 degree lateral tee pipe fitting
-
butt weld seamless carbon steel sch40 equal pipe tees
-
1/2 inch class 3000 a105 stainless steel threaded pipe equal tees
-
1 inch sch10 ss304 butt weld pipe fittings equal tee
-
dn 200 steel pipe fitting equal tee
-
stainless/carbon steel equal/reducing pipe fittings barred tee
-
butt weld stainless steel lateral 45 degree reducing tee
-
carbon steel butt weld equal/straight pipe tee Quality Choice
-
Hot Sale asme a105 carbon steel/stainless steel pipe fitting flange equal tee
-
a234wpb sch40 carbon steel tee
-
Hebei EN 10253-4 1.4301/304 welded equal tee
-
Approved ISO PED astm a234 wpb carbon steel threaded tee
-
Approved API PED astm a321 316/316L stainless steel threaded tee
Popular Searches
- copper tube
- copper ingot
- copper clad aluminum
- non-ferrous metal
- copper alloy
- hpmc
- micro fiber
- heater tube
- portland cement
- rapid hardening cement
- hydroxypropyl methyl cellulose
- copper coil
- copper sheet
- copper rod
- brass rod
- brass copper
- copper pipe
- copper cathode
- copper round bar
- brass bar
- copper flat bar
- copper rod bar
- brass round bar
- copper plate
- brass ingot
- copper tubing
- copper bar
- pancake coil
- copper heat pipe
- straight copper pipe
Recommended Products
- American P235GH container steel pipes, A333GR.6 American standard low-temperature seamless steel pipes, SA106B carbon steel pipes
- Pipe seam steel pipe, SA106b high-pressure boiler steel pipe, 4140 seamless steel pipe
- Hot Sale AISI Stainless Steel Rod 4mm Square Rod 3yc52 Price
- Long heat transmission network steam overhead sliding vermiculite insulation pipe support
- Factory Price 3yc52 high-temperature alloy tube Stainless Steel Pipe
- Alloy 3yc52 Steel Tube Hollow Bar Galvanized Seamless Steel Pipe Stainless Steel Tube Galvanized Steel Tube Seamless Steel Tube Carbon Steel Tube
- Professional Manufacturer Precision Seamless Carbon Steel Tube Precision Tube Seamless Pipe 3yc52 high-temperature alloy tube
- 3yc52 Alloy Steel 42CrMo4 Hollow Bar Steel Tube Price Per Kg
- ASTM Certified Incoloy Nickel 3yc52 Alloy Pipe Tube for High-Temperature Applications
- Stainless Steel Tube High-Temperature Hastelloy 3yc52 Alloy
- Affordable China Extruded Hollow Round 3yc52 Alloy Pipe Tube
- High-Quality Seamless Round Aluminum Tubes in3yc52 Alloys for International Market
Find Similar Products By Category
- Metallurgy, Mineral & Energy > Steel & Products > Steel Pipe & Tube
- Please Enter your Email Address
- Please enter the content for your inquiry.
We will find the most reliable suppliers for you according to your description.
Send Now-
Eric Xue
Hi there! Welcome to my shop. Let me know if you have any questions.
Your message has exceeded the limit.

- Contact supplier for lowest price
- Customized Request
- Request Sample
- Request Free Catalogs
Your message has exceeded the limit.
-
Purchase Quantity
-
*Sourcing Details
Your inquiry content must be between 10 to 5000 characters.
-
*Email
Please enter Your valid email address.
-
Mobile