Home > Products > Steel pipes > Polyurethane Thermal Foam Insulation Steel Pipes
Polyurethane Thermal Foam Insulation Steel Pipes
- TIANJIN XINGANG PORT
- T/T L/C D/P D/A Credit Card PayPal
You May Like
-
SMLS A106 GRB 4" ASTM STEEL PIPE
-
Seamless ASTM A106 B SCH40 DN80 Steel Pipes Quality Choice
-
API 5L B,X42,X52,X60,X65,X70 L245 L290 L320 L360 L390 L450 L485 steel pipe for gas,oil and water pipline Quality Choice
-
ERW Spiral Welded Steel Pipe,Electric resistance welded pipe
-
asme Longitudinal Seam Submerged Arc Welded (LSAW) Steel pipe Quality Choice
-
3PE/3PP/FBE coating seamless/spiral/ERW welded for oil pipe steel
Product Details
Thickness | 2, 40 | Section Shape | Round | |
Outer Diameter | 21.3 - 1020 mm | Place of Origin | Hebei, China | |
Secondary Or Not | Non-secondary | Application | Other, Oil Pipe, Oil, gas,chemical industry, water conservancy, electric power etc. | |
Technique | ERW | Certification | Other, API,ABS,CE,ISO,PED certified | |
Surface Treatment | Galvanized | Special Pipe | API Pipe | |
Alloy Or Not | Non-alloy |
Product Description
Polyurethane Thermal Foam Insulation Steel Pipes
1.Medium temperature: 50°C—140°C
2.Operating pressure: <1.6Mpa
3.Laid way: Buried, overhead, trench
4.Derusting grade of the steel tube: GB/T9823-1988, Sa2.5
5.Grade of the steel pipe and pipe fitting: 20#/Q235 Seamless steel pipe and spiral steel pipe (GB and oil standard)
6.Insulation material: Fluoride-Free water foamed rigid polyurethane foam material (foam density: 60kg/m3-80kg/m3
7.Inner surface treatment of the high density polyethylene pipe:corona treatment
8.Inner surface tension of the high density polyethylene pipe:≥50dy/cm.
Performance index:
Specifications (mm) | OD ×Thickness (mm) | Outer protection tube diameter ×Wall thickness (mm) | Insulation thickness (mm) | Unit weight Kg/m | |
32/90 | 32×2.8 | 90×2.5 | 26.5 | 3 | |
45/110 | 45×2.8 | 110×2.5 | 30.0 | 4 | |
57/120 | 57×3.0 | 120×2.5 | 29.0 | 6 | |
60/125 | 60×3.5 | 125×3.0 | 29.5 | 7 | |
76/140 | 76×4.0 | 140×3.0 | 29.0 | 9 | |
89/160 | 89×4.0 | 160×3.0 | 32.5 | 11 | |
108/180 | 108×4.0 | 180×3.0 | 33.0 | 13 | |
133/200 | 133×4.5 | 200×3.2 | 30.3 | 17 | |
159/250 | 159×4.5 | 250×3.9 | 41.6 | 22 | |
219/315 | 219×6.0 | 315×4.9 | 43.1 | 39 | |
273/365 | 273×6.0 | 365×5.6 | 40.4 | 49 | |
325/420 | 325×7.0 | 420×7.0 | 40.5 | 67 | |
377/500 | 377×7.0 | 500×7.8 | 53.7 | 81 | |
426/560 | 426×7.0 | 560×8.8 | 58.2 | 94 | |
478/600 | 478×7.0 | 600×8.8 | 52.2 | 104 | |
529/630 | 529×7.0 | 630×9.8 | 40.7 | 114 | |
529/655 | 529×7.0 | 655×9.8 | 53.2 | 117 | |
630/760 | 630×8.0 | 760×11.5 | 53.5 | 158 | |
720/850 | 720×8.0 | 850×12.0 | 53.0 | 181 | |
820/960 | 820×10.0 | 960×14.0 | 56.0 | 252 | |
920/1055 | 920×10.0 | 1055×14.0 | 53.5 | 281 | |
1020/1155 | 1020×10.0 | 1155×14.0 | 53.5 | 312 | |
1220/1380 | 1220×12.0 | 1380×16.0 | 64.0 | 444 | |
1420/1602 | 1420×14.0 | 1602×16.0 | 75.0 | 590 |
Question 1: How many staff working on your plant?
Answer: 660 workers and staff members with a strong technical force, including 26 engineers, 48 assistant engineers and 68 technicians.
Question 2: What kind of certificate do you have?
Answer: ISO,API,ABS CERTIFICATES.
Question 3: What market experiences do you have?
Answer: We have experiences of working in Russia,USA ,Germany Korea,Vietnam, India ,Indonesia, Malaysia, Philippines,Iran, Kazakhstan, Romania, Costa Rica, Georgia, Kuwait,Turkmenistan, Ukraine and Jordan etc. market.
Question 4: What kind of largest diameter seamless and welded pipe fittings available to producing in your workshops ?
Answer: ELBOW( largest diameter seamless 30",welded 96" )
TEE( largest diameter seamless 24",welded 96" )
REDUCER( largest diameter seamless 24",welded 96" )
Question 5: Do you have the laboratory in your factory?
Answer: Yes, we have.
Question 6: Can you supply FASTENERS?
Answer: Yes, we can supply Bolt, U-bolt and screw nut.
Question 7: What test do you usually do?
Answer: After production, we will make NDT inspection. About elbows, usually we use ultrasonic test by a certain percentage. If client needs special requirement,we will make as per their requirement.
Question 8: The period of production a volume about 300 tn of products;
Answer: About 300 tons products, it costs 20-30 days,and 40 days including painting,marking and packing.
Question 9: The whole production capacity of your own production facilities;
Answer: About DN15-DN6000 flange,18000 tons per year;DN15-DN1200 elbow, reducer and tee,15000 tons per year.
Contact Us
- Hebei Haihao Group Steel Pipe Engineering Co., Ltd.
- Contact nameEric Xue Chat Now
- Phone0086-22-58388792
- Addressmengcun county, Cangzhou, Hebei
Product Categories
3PE pipe | Elbow | Flange | New Products |
Other fittings | Pipe cap | Reducer | Steel pipes |
Tee | Thermal insulation pipe | Wear-resistant Pipe |
New Products
-
carbon/stainless steel pipe seamless pre insulated steel Quality Choice
-
Galvanized steel pipe price Galvanized carbon seamless steel pipe
-
steel pipe professional manufacturer
-
seamless carbon steel ASTM A106 pipe
-
304 seamless beveled ends stainless steel pipe
-
API 5L X52 lsaw bevel ends back steel pipe
-
PE COATED PIPE
-
Approved ISO PED API 5L GrB seamless/welded steel pipe
-
high quality ansi b36.10 astm a106 seamless butt weld steel pipe
-
China supplier ASTM A312 TP304 Welded/SMLS steel pipe
-
high quality ASME B36.10 API 5L (GR)B smls steel pipe
-
ERW WELDED PIPE WITH COAT EPOXY
Popular Searches
- copper tube
- copper ingot
- copper clad aluminum
- non-ferrous metal
- copper alloy
- hpmc
- micro fiber
- heater tube
- portland cement
- rapid hardening cement
- hydroxypropyl methyl cellulose
- copper coil
- copper sheet
- copper rod
- brass rod
- brass copper
- copper pipe
- copper cathode
- copper round bar
- brass bar
- copper flat bar
- copper rod bar
- brass round bar
- copper plate
- brass ingot
- copper tubing
- copper bar
- pancake coil
- copper heat pipe
- straight copper pipe
Recommended Products
- American P235GH container steel pipes, A333GR.6 American standard low-temperature seamless steel pipes, SA106B carbon steel pipes
- Pipe seam steel pipe, SA106b high-pressure boiler steel pipe, 4140 seamless steel pipe
- Hot Sale AISI Stainless Steel Rod 4mm Square Rod 3yc52 Price
- Long heat transmission network steam overhead sliding vermiculite insulation pipe support
- Factory Price 3yc52 high-temperature alloy tube Stainless Steel Pipe
- Alloy 3yc52 Steel Tube Hollow Bar Galvanized Seamless Steel Pipe Stainless Steel Tube Galvanized Steel Tube Seamless Steel Tube Carbon Steel Tube
- Professional Manufacturer Precision Seamless Carbon Steel Tube Precision Tube Seamless Pipe 3yc52 high-temperature alloy tube
- 3yc52 Alloy Steel 42CrMo4 Hollow Bar Steel Tube Price Per Kg
- ASTM Certified Incoloy Nickel 3yc52 Alloy Pipe Tube for High-Temperature Applications
- Stainless Steel Tube High-Temperature Hastelloy 3yc52 Alloy
- Affordable China Extruded Hollow Round 3yc52 Alloy Pipe Tube
- High-Quality Seamless Round Aluminum Tubes in3yc52 Alloys for International Market
Find Similar Products By Category
- Metallurgy, Mineral & Energy > Steel & Products > Steel Pipe & Tube
- Please Enter your Email Address
- Please enter the content for your inquiry.
We will find the most reliable suppliers for you according to your description.
Send Now-
Eric Xue
Hi there! Welcome to my shop. Let me know if you have any questions.
Your message has exceeded the limit.

- Contact supplier for lowest price
- Customized Request
- Request Sample
- Request Free Catalogs
Your message has exceeded the limit.
-
Purchase Quantity
-
*Sourcing Details
Your inquiry content must be between 10 to 5000 characters.
-
*Email
Please enter Your valid email address.
-
Mobile