316/316l schedule 40/80 eccentric pipe fittings reducer
- TIANJIN XINGANG PORT
- T/T L/C D/P D/A
You May Like
Product Details
Material | Carbon Steel | Technics | Forged | |
Type | Other, reducer, concentric reducer,eccentric reducer | Place of Origin | Hebei, China | |
Model Number | HH-1105 | Brand Name | HH | |
Connection | Welding | Shape | Reducing | |
Head Code | Other, Round |
Product Description
316/316l schedule 40/80 eccentric pipe fittings reducer
Details:
1.Product name: schedule 40 carbon steel concentric pipe fittings reducer
2.Specification: Length:1002*width530 mm*dia:203.2mm
3.Weight:11.15kgs or customized
4.Thickness:2mm or customized
5.Material:steel, stainless steel,alloy steel
6.FOB PRICE: 115-125USD/PC
7.Packing: paper, foam,carton
8.Carton size: 1345×585×275
It is one of the part in the pipe fitting. It has special polishing technology and automatic oxy-arc welding technology,plating evenly, beautiful shape.We accept OEM making and design new product.
Type | Concentric Reducer,Eccentric Reducert |
Size | 1/2"- 48" |
Wall thickness | Sch 20- Sch 160 |
Connection | Butt-welding |
Surface | anti rust black painted, anti rust oil, galvanizing |
Material | Carbon steel: ASTM A106 GRB/ A53 GRB/ API 5L GRB/A335/ST37/ST52 Alloy steel: ASTM/ASME A234 WP 1-WP 12-WP 11-WP 22-WP 5-WP 91-WP 911 Stainless steel: ASTM/ASME A403 WP 304-304L-304H-304LN-304N ASTM/ASME A403 WP 316-316L-316H-316LN-316N-316Ti ASTM/ASME A403 WP 321-321H ASTM/ASME A403 WP 347-347H |
Standards | ASME/ANSI B16.9/B16.11/B16.28 MSS SP-43/SP-83 GOST17378-2001/17376-2001/17375-2001 JIS B2311/B2313/B2316 DIN2605 BS1740.1,BS1965 ,BS1640,BS3799 |
Pictures of Products
Our staff of sales and technical support is available to help you in selecting the right
protection or your application as well as to provide you with samples of our products for
evaluation. At Haihao, we are committed to providing the highest level of customer
service, competitive pricing, speedy delivery and a comprehensive,cutting
-edge product offering. Our ultimate goal is your satisfaction.
Established in 1982, HEBEI HAIHAO GROUP STEEL PIPE ENGINEERING CO,.LTD. Our group is the biggest flange & pipe fittings manufacturer in our area, covers an area of 78,000 square meters with the building area of 55,000 square meters. We have fixed assets of 30 million Yuan. Situated in Industrial Area of Mengcun County, the Home of Elbow and Pipe Fitting of China, With Cangzhou Port in the east and Beijing and Tianjin cities in the north, we enjoy a convenient transportation.
Our cetificates show:
Our company has got API,ABS,ISO,HSL,BV,CE CERTIFICATES.
Workshop
Process
All goods should be packed in sea worthy export plywood cases & pallets, streched wrapped with nylon.
Question 1: How many staff working on your plant?
Answer: 660 workers and staff members with a strong technical force, including 26 engineers, 48 assistant engineers and 68 technicians.
Question 2: What kind of certificate do you have?
Answer: ISO,API,ABS CERTIFICATES.
Question 3: What market experiences do you have?
Answer: We have experiences of working in Russia,USA ,Germany Korea,Vietnam, India ,Indonesia, Malaysia, Philippines,Iran, Kazakhstan, Romania, Costa Rica, Georgia, Kuwait,Turkmenistan, Ukraine and Jordan etc. market.
Question 4: What kind of largest diameter seamless and welded pipe fittings available to producing in your workshops ?
Answer: ELBOW( largest diameter seamless 30",welded 96" )
TEE( largest diameter seamless 24",welded 96" )
REDUCER( largest diameter seamless 24",welded 96" )
Question 5: Do you have the laboratory in your factory?
Answer: Yes, we have.
Question 6: Can you supply FASTENERS?
Answer: Yes, we can supply Bolt, U-bolt and screw nut.
Question 7: What test do you usually do?
Answer: After production, we will make NDT inspection. About elbows, usually we use ultrasonic test by a certain percentage. If client needs special requirement,we will make as per their requirement.
Question 8: The period of production a volume about 300 tn of products;
Answer: About 300 tons products, it costs 20-30 days,and 40 days including painting,marking and packing.
Question 9: The whole production capacity of your own production facilities;
Answer: About DN15-DN6000 flange,18000 tons per year;DN15-DN1200 elbow, reducer and tee,15000 tons per year.
Contact Us
- Hebei Haihao Group Steel Pipe Engineering Co., Ltd.
- Contact nameEric Xue Chat Now
- Phone0086-22-58388792
- Addressmengcun county, Cangzhou, Hebei
Product Categories
3PE pipe | Elbow | Flange | New Products |
Other fittings | Pipe cap | Reducer | Steel pipes |
Tee | Thermal insulation pipe | Wear-resistant Pipe |
New Products
-
erw eccentric reducer
-
concentric reducer weight
-
316l stainless steel concentric reducer
-
high quality astm a106 304/316 stainless steel eccentric reducer
-
high quality astm a403 304L/316L stainless steel concentric reducer
-
high quality astm a234 wpb carbon steel concentric reducer
-
astm a234 grade b reducer with ABS, ISO ,CE Cerificate
-
High quality Pipe Reducer St 20 GOST 17378
-
socket weld concentric reducer
-
high quality pipe fitting black steel pipe reducer Quality Choice
-
dn80 ansi16.9 seamless concentric reducer
-
black seamless carbon steel pipe reducer
Popular Searches
- pipe fitting
- compressed air pipe
- socket fusion
- socket fusion welding
- copper fitting
- red copper pipe
- brass fitting
- fire hose coupling
- sanitary fitting
- plumbing
- expansion joint flange epdm
- ferrule
- pex al pex pipe
- expansion joint
- fire coupling
- gas fireplace part
- stove accessory
- hdpe fitting
- hourglass aluminum ferrule
- copper pipe fitting
- cast pipe
- cast iron tube
- astm a888
- ductile iron fitting
- en877
- cast iron fitting
- union
- ductile cast iron pipe
- elbow
- tee
Recommended Products
- Anchor daily standard UPVC inner tooth joint
- Repair joints
- Sliding type pipe support/fixed pipe carrier/guide type pipe carrier
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Straight Pipe
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Pipe Cap
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Union Joint
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Internal Thread Elbow
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Internal Thread Tee
- Anchor Brand UPVC Japanese Standard Internal Thread Fitting
- Reducing pipe
- 90° Tee
- Reducing Tee
Find Similar Products By Category
- Construction & Decoration > Pipe Fittings > Tee
- Please Enter your Email Address
- Please enter the content for your inquiry.
We will find the most reliable suppliers for you according to your description.
Send Now-
Eric Xue
Hi there! Welcome to my shop. Let me know if you have any questions.
Your message has exceeded the limit.

- Contact supplier for lowest price
- Customized Request
- Request Sample
- Request Free Catalogs
Your message has exceeded the limit.
-
Purchase Quantity
-
*Sourcing Details
Your inquiry content must be between 10 to 5000 characters.
-
*Email
Please enter Your valid email address.
-
Mobile